Burak Özçivit Evrim Geçirmiş

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar ''Baba Ocağı'', ''Küçük Sırlar'', ''Muhteşem Yüzyıl'' ve son olarak da ''Çalıkuşu dizisi ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit lise yıllarında aslında pek de o kadar yakışıklı değilmiş.

Sevilen oyuncunun lise yıllarında çektirdiği bir fotoğrafı gün yüzüne çıkarıldı ve bu fotoğraf şuan ki Burak Özçivit ile alakası olmayan bir fotoğraf. Hatta öyle ki oyuncunun arkadaşları Burak Özçivit için evrim geçirdi yakıştırmasını bile yapmışlar.

İşte kanıtlı o fotoğraflar...

atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_abf93dad637400f0725e621a560d4742._.jpg

Ekli dosyalar

• atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_abf93dad637400f0725e621a560d4742._.jpg
    atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_abf93dad637400f0725e621a560d4742._.jpg
    15.3 KB · Hit: 1,322
Çok değişmemiş.Saç yön değiştirmiş ve uzamış.Tabi kamera etkisi var.Diğeri çok kırışık.:D

kaşlar değişmiş işte ben diyorum erkeklere göze batmayacak şekilde alın diye :F

bi fark yok aynı yine ne evrimi :d
yalnız oyunculuğu çok kötü ya bi türlü rol kesmeyi öğrenemedi :D

aynen tv de aşırı sırıtıyo gördüğüm en kötü oyuncuların başında geliyo o kadar yapmacık ki :D
Bir rol yapamıyor arkadaş insan bir kendini geliştirirr neyse ben daha uzatmıyım dizisi Kanal D'de....

@EveN sen ne düşünüyorsun Küçük Sırlar'dan buyana oyunculuğunu?

Bir rol yapamıyor arkadaş insan bir kendini geliştirirr neyse ben daha uzatmıyım dizisi Kanal D'de....

@EveN sen ne düşünüyorsun Küçük Sırlar'dan buyana oyunculuğunu?
Bence fena değil oyunculuğu. Küçük Sırlarda liseliyi çok iyi oynadı, Muhteşemde de Malkoçoğlunu. Şimdi Çalıkuşunda da fena değil. :)

Bence fena değil oyunculuğu. Küçük Sırlarda liseliyi çok iyi oynadı, Muhteşemde de Malkoçoğlunu. Şimdi Çalıkuşunda da fena değil. :)
Küçük Sırlar ve MY'yi izledim ama Çalıkuşu'na da baktım ama açıkcası Küçük Sırlar'da kinden bir farkını göremedm....