Şükür bunları gördün
Sen bizden uzaklaşmaya başladın. vadikızı’nın ruhu sende kayboldu…
------
Düşünüyorum ama gelmiyor aklıma ya
Şükür bunları gördün
Sen bizden uzaklaşmaya başladın. vadikızı’nın ruhu sende kayboldu…
Biz senden bu konuda bayadır şikayetçiyiz. Kaç kere kendi mesajlarımızı ikinci kez sunduk sanaBen burdayım @xemrexxx in çenesi durursa geleceğimde yanınıza
------
Gündüz açısını kaçırmışsın ah ah...Eve dönerken daha vardı kar ama gündüz açısı bir başkaydı.
Aman kar yağmasın. Bir süre daha hazır değilim soğuk havalara
Ben burdayım @xemrexxx in çenesi durursa geleceğimde yanınıza
------
kayserili hanım ağalarla takılıyor teyzoş size bakmaz ,beni bahane etmiş bir de utanmadanBiz senden bu konuda bayadır şikayetçiyiz. Kaç kere kendi mesajlarımızı ikinci kez sunduk sana
Hayret bu kez Gökberk demedi. Bu da bir şeykayserili hanım ağalarla takılıyor teyzoş size bakmaz ,beni bahane etmiş bir de utanmadan
kayserili hanım ağalarla takılıyor teyzoş size bakmaz ,beni bahane etmiş bir de utanmadan
ne balı bu kars boz ayısı balı mı
görkem kamuflaj ayol kandırıyor siziHayret bu kez Gökberk demedi. Bu da bir şey@Bully
ne balı bu kars boz ayısı balı mı
------
görkem kamuflaj ayol kandırıyor sizi
Aslında haklısın. Hiç oralı olmuyorsun dediğimizde onu bahane ediyordu aklım başımda değil deyip. Başta inandık ama artık yutmuyoruzne balı bu kars boz ayısı balı mı
------
görkem kamuflaj ayol kandırıyor sizi
Bence sebep başka. Bizi kekliyor….
Aslında haklısın. Hiç oralı olmuyorsun dediğimizde onu bahane ediyordu aklım başımda değil deyip. Başta inandık ama artık yutmuyoruz
her türlü maskesi düştü teyzoşun
Demek başka sebep var.. Yani hem Emre'yi hem Gökberk'i bahane ediyor diyorsun.. Olur mu olur..Bence sebep başka. Bizi kekliyor….
Bu yeni zamanda değil. Uzun zamana yayılmış bir durum. Parçaları tek tek birleştiriyorum artıkDemek başka sebep var.. Yani hem Emre'yi hem Gökberk'i bahane ediyor diyorsun.. Olur mu olur..
Haziran'da senin de 12. yılın olacakAy ben bunu unutmuşum. Nice 12 yıllara Kaancım. Seni çok seviyorum.
Yaşlanıyoruz Kaanım. Eski dostum demesek, üzülürüm.🤧Haziran'da senin de 12. yılın olacakBen de seni seviyorum Barış'ım, eski dostumBirlikte nice senelere inşallah
Eski dostum derken senle çok eski tanıştığımızı kastettim yaniYaşlanıyoruz Kaanım. Eski dostum demesek, üzülürüm.🤧
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?