Benim 9 ağustos
Teşekkürler melun.ııyy melunbaşının doğum günüymüş neyse kutlu olsun bakalım
Teşekkür ederim.Nice mutlu, sağlıklı yıllara.
Teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun.
Teşekkür ederim abicim.Dogum günün kutlu olsun karde§im sevdiklerinle hayIrlI ömûrler dilerim
Dostum, başımın belası teşekkür ediyorum sen de aynı şekilde çok seviliyorsun.Tebrikler Bili bilim. Değerli, sevdiğim, aklı başında, yeri geldiğinde takıldığım, yeri geldiğinde sinirlendiğim, yeri geldiğinde savunduğum arkadaşım. Hiçbir ortak yanımız olmasa da istem dışı bir sevgi var sana karşı bende. Sanal alem gibi görünüyoruz görüntüde belki ama manevi olarak bu işin boyutu farklı. İyi ki doğmuşsun ne diyeyim, foruma gelmesen daha iyi olurdu ama neyse.
Teşekkür ederim sayın editörüm.Doğum günün kutlu olsun sayın moderatörüm.@Bully
Eyvallah kardeşim.Doğum günün kutlu olsun kardeşim mutlu yıllar
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı,mutlu yıllara
Tşk.
Teşekkürler arkadaşım.doğum günün kutlu olsun eski editör yeni moderatör
aklıma @denizz19 geldi , doğum günü konumu o açmıştı , buradan sevgiler ona
Teşekkür ederim abicim.Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere.
Günün tadını çıkar diyeceğim de bir haftadır çıkarmışsın zaten.
Teşekkür ederim kardeşim.Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Teşekkürler dostum.Nice Mutlu Yaşlara Aklı Selim Arkadaşım.
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara.
Teşekkürler.Nice senelere..
Saolasın aga.iyiki doğdun aga nice güzel yıllara
Teşekkürler.Doğum Günün Kutlu Olsun
Teşekkürler.
Teşekkürler.Mutlu yıllar @Bully ( :
Güzel dileklerin için teşekkür ederim meluncum seviliyorsun.Doğum günün kutlu olsun melun
Adama bak dün geldi bugünde doğum günü
Senin şuanda ineklerle tavuklarla atlarla bu doğum gününü geçirmen lazımdı
Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu , mutlu ve neşeli kal. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim..Kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle.. Mutlu yıllar @Bully
Benim 9 ağustos
1 ay var daha
Teşekkürler.doğum günün kutlu olsun
Eyvallah aga saolasın.Doğum günün kutlu olsun aga.Nice sağlıklı mutlu yıllara
Teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun
Teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim kardeşim benim.Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara.İyiki doğmuşsun iyiki bu forumdasın.
Teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun.
Teşekkürler.doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim Yakup kardeşim.İyiki doğmuşsun Kaan kardeşim.İyi ki bu forumdasın ve iyi ki senle sosyal medya da olsa konuşup,tanıştım.Bol başarılı,sağlıklı ve umutlu yıllara...
çok teşekkürler.Teşekkür ederim Yakup kardeşim.Ben de iyi ki tanımışım seni. Senin yerin bende her zaman ayrıdır bir gün gerçekte de tanışma fırsatı buluruz umarım.
@denizz19'la Şişli'de buluşacaz biz zaten seni de bekleriz.çok teşekkürler.neden olmasın bi gün ist yine gelirsen, fırsat bulursak buluşuruz, tanışırız.
Beklenir o totalden böyle hareketler ama Şişli'de yaşıyormuş zaten gelsin bir zahmet.@denizz19 o kot kafa üşengeçlikten metrobüste kulağımı burktum gelemem derse şaşırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?