Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Kardeşim çok teşekkür ediyorum, güzel sözlerin için, ilk kutlayan olduğun için ve konuyu açtığın için. Konu başlığı yine senden beklenecek orjinallikte olmuş. Biraz göbişimiz var işte onlardan kurtulursak tam olacak Hediyem de harika tüyosunu vermiştim zaten sana tatilde. Teşekkür ederim. Güzel şarkı inşallah kullanamadan elenirsin. Teşekkür ederim. Hediyemi de çok beğendim Poyraz'ımın en komik ve eğlenceli sahnelerinden. Teşekkür ederim pompy Tekrardan teşekkürler cadıcım. Umarım beğenirim Musti beyin yeni albümünü. Eyvallah aga hediyem bir harika. Teşekkür ederim. Şarkı sürekli dilimde zaten bu aralar, klibi bekliyoruz artık. Teşekkür ederim
Kardeşim çok teşekkür ediyorum, güzel sözlerin için, ilk kutlayan olduğun için ve konuyu açtığın için.
Konu başlığı yine senden beklenecek orjinallikte olmuş. Biraz göbişimiz var işte onlardan kurtulursak tam olacak Hediyem de harika tüyosunu vermiştim zaten sana tatilde.
Teşekkür ederim.
Güzel şarkı inşallah kullanamadan elenirsin.
Hediyemi de çok beğendim Poyraz'ımın en komik ve eğlenceli sahnelerinden.
Teşekkür ederim pompy
Tekrardan teşekkürler cadıcım.
Umarım beğenirim Musti beyin yeni albümünü.
Eyvallah aga hediyem bir harika.
Şarkı sürekli dilimde zaten bu aralar, klibi bekliyoruz artık.
Teşekkür ederim