Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bugün arkadaşım, dostum, kardeşim, abim, sırdaşım ve totoşum [USER=87619]@Bully[/USER] 'in doğum günü en içten dileklerimle doğum gününü kutluyorum. Gece de ben ilk kutlamıştım aslında ama konuyu açmak yeni nasip oldu. )Eminim [USER=87466]@mrt-06[/USER] kardeşim olsaydı bu konuyu o açar, güzel bir pasta koyardı.Şimdi konu başlığı niye böyle diyeceksiniz transfer dönemindeyiz, Bully de atletik bir sporcu transfer etmesek olmazdı. [MEDIA=youtube]ktGD0ZYmry8[/MEDIA]Hediyen:[MEDIA=youtube]Ze0-2_GmzWk[/MEDIA]
Bugün arkadaşım, dostum, kardeşim, abim, sırdaşım ve totoşum [USER=87619]@Bully[/USER] 'in doğum günü en içten dileklerimle doğum gününü kutluyorum. Gece de ben ilk kutlamıştım aslında ama konuyu açmak yeni nasip oldu. )
Eminim [USER=87466]@mrt-06[/USER] kardeşim olsaydı bu konuyu o açar, güzel bir pasta koyardı.
Şimdi konu başlığı niye böyle diyeceksiniz transfer dönemindeyiz, Bully de atletik bir sporcu transfer etmesek olmazdı.
[MEDIA=youtube]ktGD0ZYmry8[/MEDIA]
Hediyen:
[MEDIA=youtube]Ze0-2_GmzWk[/MEDIA]