Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim abla hediyelerime de bayıldım.
beğenmene çok sevindim ablacımm itinaylaa seçtimm
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim abla hediyelerime de bayıldım.
Bu albümden çok umutluyum Balım ve İki Deli ile yakaladığımız çıkışı sürdürecez inşallahhahaha aa evet bir hit parça daha çıkarıcaktır mutlaka
ayy gerçi kral tv müzik ödülleri yine nekadar ödül varsa hepsini tarkana verir serdar 1 yıl bekleseydi aslında
türkiyede satış rekoru hala mustimin elinde tarkan naparsa yapsınBu albümden çok umutluyum Balım ve İki Deli ile yakaladığımız çıkışı sürdürecez inşallah
Tarkan da yabancı değil gerçi ama Serdar'ın hakkını yemez inşallah yine.Onun albümüne de bekliyoruz yılın en çok satan albümü olacaktır zaten Adımı Kalbine Yaz'dan beri onun rekorunu kıran çıkmamış Ahde Vefa da 240.000 satmış adam kendi ile yarışıyor resmen helal olsun
Maşallah paylaşılamıyorum. 😎
Teşekkür ederim abi.Tebrikler güzel insan, nice nice güzel mesajlara.@Bully
Demek ki neymiş önemli olan sık değil kaliteli mesaj yazmakmış.
Ezmişsin resmen 50 bin iyi gelmedi herhalde sana.Teşekkür ederim abi.
Demek ki neymiş önemli olan sık değil kaliteli mesaj yazmakmış.Hiç boşuna çabalama değil 55, 555 bin mesaj yazsan bile süper mod olma şansın yok.O rütbeyi hak eden taşıyor şu an sen favori üye olarak kaldığına dua et.
Ne ara geldin de jet hızıyla alıntı yaptınEzmişsin resmen 50 bin iyi gelmedi herhalde sana.
Tarkan'a 1 mi verdi yine diyeceğim ama o çık sıradan bir olay herhalde.Ne ara geldin de jet hızıyla alıntı yaptın
@destere ile biz birbirimize alınmayız tamamen aramızdaki samimiyete dayanarak ettim o laflarıO da çok damarıma basıyor bazen
Tarkan aslında işin bahanesi arkadaş nedense yöneticilere takmış kafaya her fırsatta bana laf sokuyor ben de haliyle kışkırıp sert cevaplar verebiliyorumTarkan'a 1 mi verdi yine diyeceğim ama o çık sıradan bir olay herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?