''Buket Aydın'la Kanal D Haber'' Ne Zaman Başlıyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
d2a85b62-af4c-4f71-8eda-4cc4d25a9daa-jpg.59300

Kanal D'deki büyük değişim devam ediyor!

Ahmet Hakan ve Süleyman Sarılar gibi ana haberin başındaki isimlerin ayrılığının ardından muhabirler de dahil 11 kişiyle daha yollar ayrılmıştı. Ramazan Kurnaz ve ekibinin Kanal D'nin başına geçmesi, ardından Buket Aydın ile anlaşma sağlanmasının ardından gözler tarihe çevrildi.

''Buket Aydın'la Kanal D Haber'' 7 Mayıs Pazartesi akşamından itibaren hafta içi her gün 19.00'da izleyiciyle buluşacak. Kanal D Haber'in sloganı ise ''Değişim hayatın bir parçası, Kanal D de değişime ayak uydurmak üzere iş başında...''

Ramazan Kurnaz julide atesin elbiselerini galiba sakliyor bu kadina julide imaji cizmek ne simdi?

Ekşi sözlük'te gündem olmuş hızlıca izleyeyim diye Kanal D'nin sitesine girdim bu muhteşem detayla karşılaştım. :A @Yiğitt @mrt-06 @Aserat @Harunnn60

Ekli dosyayı görüntüle 59341
Dün izledim, siyaset hiç yok desek yeridir. 1 dakika falan ayırdılar, Showdan daha kötü durumda. Depresyona girip 6 dil öğrenen özel haber yapmışlar yani. Buket Aydının sunumu iyiydi ama haber içerikleri kötü. Ülke erken seçime gidiyor 5-10 dk ya gerdi ya vermediler... @mrt-06