Bugün Ne Giysem yayından kaldırıldı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Show TV'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" programı para sıkıntısından sonra yaşanan olaylar nedeniyle yayından kaldırdı.

Show TV'de bir süredir yaşanan ödeme sıkıntısından dolayı geçtğimiz hafta kanalda isyan çıkmıştı. Hakan Akkaya,İvana Sert ve Çağla Şikel juri üyeliğini yaptığı "Bügün Ne Giysem" moda programının ekibi paralarını alamadıkları için çekimlere katılmayarak kanalı protesto etmişti.
Bu gelişmelerden sonra programın yayından kaldırılmasına karar verildi. Öte yandan Çağla Şikel, İvana Sert ve Hakan Akkaya, İç Yapımlar'ın hazırladığı "En Büyük Show" programı ise kaldığı yerden devam edecek.

Yok artık ya,ee şmdi herşey yalan oldu !
Buda iktidarsızlıktır-

nasil yani.. gala icin yapilab onca emek bosa mi gitti

Allah'a şükürler olsun! Çok sevindim...

Bitmemiştir o program, açıklama resmi değilse balondur.

Gala ile final yapar bitecekse...

yazık bir kadın 3 kez eleme yaptırdılar ve giydikleri giysilere herbiri 1 milyar veriyordu sırf ekran çıkmak için
))))) bunlar yüzünden kocalarıyla kavga eden çok olmuştur
))) şimdi okadar harcadıkları paralar uff oldu
)))))))

- - - Ekleme - - -

yalnız yayın akışında gözüküyor haber yalan gibi zaten geçen hafta bu haftanın çekimlerini göstermişlerdi

Ara vermiştir diye düşünüyorum, galayı yapıp öyle kaparlar...

Ara vermiştir diye düşünüyorum, galayı yapıp öyle kaparlar...

yook haber yalan büyük ihtimal. yayın akışında gözüküyor. zaten bu haftanın çekimlerini geçen hafta gösterdiler. ellerinde stok var. zaten 2 ay kaldı gala için

yook haber yalan büyük ihtimal. yayın akışında gözüküyor. zaten bu haftanın çekimlerini geçen hafta gösterdiler. ellerinde stok var. zaten 2 ay kaldı gala için

Her gördüğümüz haberi açmasak iyi olacak, önce bir araştırıp akıl süzgecinden geçirelim.

Onca emek verildi yeni dekor için, bence bitirmez Caner Erdem

para sıkıntısı çekiyodu ama bitirileceğini hiç düşünmemiştim en azından final yaptırırlar

haber kesinkez yalan .. şuan program eskisi gibi berbat bi şekilde başladı
)))))))))

konu klit

bu proğramı yayından kaldırmaları lazımdı zaten hatta show tv yi toptan kapatsalar yeridir yani ..