"Bugün Ne Giysem?" Tanıtım Fragmanı | Show TV

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
BUGÜN NE
GİYSEM

yakında

Show TV'de !

Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanarak ekranlara gelen moda programı Bugün Ne Giysem? çok yakında Show TV'de!

Çağla Şikel Altuğ, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Özge Ulusoy'un juri koltuğuna oturduğu Bugün Ne Giysem? formatında yaptığı küçük yenilikleriyle çok yakında başlıyor.

Modacılar artık 4 haftanın sonunda her ayın 1. sini belirleyerek o ayın en şık kadınına tam 25.000 TL büyük ödül veriyor!

Caner Erdem yönetiminde gerçekleşen moda programı "Bugün Ne Giysem?" yeni sezonuyla çok yakında Show TV'de!

dizi kolik

Moderatörün son düzenlenenleri:
Benzemez Kimse Sana Nisan başı Show TV'de başlıyor. Seyfi Dursunoğlu Twitter'den haber verdi

Hayır tabiki de Show'un marka değeri için önemli program Yoksa izlemiyorum :)

- - - Ekleme - - -

Yanlış anlaşılma olmasın.

- - - Ekleme - - -

Mesaj yazıcağına konusunu açsaydın ya kardeş.

Neden yanlis anlasilma olacak ki. Herkes izlemek istedigi programi izlemekte sonuna kadar özgürdür :)

En kaliteli moda programı bence Bng :)
Nur Juride olmayacak mı :( @dizi kolik ? @Fks14

Arkadaşlar BNG yayınlandığı dönem iyi reyting alıyormuydu? Ben o aralar reytinglere dikkat etmiyordumda

Arkadaşlar BNG yayınlandığı dönem iyi reyting alıyormuydu? Ben o aralar reytinglere dikkat etmiyordumda

Bu sene reyting anlamında düşüş yaşadı ama kitlesine göre ve saatine göre çok çok kötü sonuçlar almıyordu ama çok çok iyi sonuçlar da almıyordu yani..

Nur Yerlitaş hakkında henüz bir bilgim yok. Araştıracağım ama...

Artık başlasın bir an önce ! :)

Acaba başlamamasının sebebi madi sorunlar olabilir mi bir yerde görmüştüm juri dekiler haftalık 10-20 bin tl arası alıyordu.

Hakan Akkaya da geçenlerde bir Tweet'i RT etmişti. Bir eleman Show TV'de maaşını falan alamıyordu.

Acaba başlamamasının sebebi madi sorunlar olabilir mi bir yerde görmüştüm juri dekiler haftalık 10-20 bin tl arası alıyordu.
Juri üyeleri o haberleri yalanladılar. En başta Hakan Akkaya ve Çağla Şikel.

İkiside Show Kulüp kameralarına ateş püskürmüştü. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil demişlerdi para alamadıkları ile ilgili veya az ödendiği konusunda. Program yakında başlayacaktır. :)