Bugün ne giysem ne zaman başlıyor?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Programın yayın tarihi belli oldu

attachment.php

Ünlü Koreograf Uğurkan Erez'in danışmanlığında yapılan programın jüri üyeliğini ise, Türkiye'de moda deyince ilk akla gelen isimlerden olan; Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Hakan Akkaya yapıyor.

"Türkiye'nin en şık kadını"nı seçme iddiasıyla hayata geçirilen proje "Bugün Ne Giysem?"de, binlerce kadın arasında yapılacak eleme sonucunda, sadece 12 kadın finale kalmayı başaracak. Müthiş bir heyecan ve çekişme içinde geçecek olan büyük finalde ise; Türkiye'nin en şık kadını, halk tarafından gönderilecek sms oylarıyla belirlenerek hem 100 bin TL'nin, hem de çok özel bir tasarım olan tacın sahibi olacak.
Program yeni sezonu 19 Eylül'de açıyor.

Çok başarısız bir yarışma bence. Reytingleri de iyi değildi. Neden devam ettirdiler anlamadım :)

Program A/B'de 15.siralarda yer aliyordu son birkaç aydir.. Ve bir bölümüyle A/B'de 2.sirada yer aliyordu yanlis hatirlamiyorsam.. Ve sezon finaliylede ilk 15'te yer aliyordu sabah saat 10'da yayinlanmasina ragmen... Yani bu tarz programlar için iyi reytingler bence..

Program A/B'de 15.siralarda yer aliyordu son birkaç aydir.. Ve bir bölümüyle A/B'de 2.sirada yer aliyordu yanlis hatirlamiyorsam.. Ve sezon finaliylede ilk 15'te yer aliyordu sabah saat 10'da yayinlanmasina ragmen... Yani bu tarz programlar için iyi reytingler bence..

İlk 20'ye zaman zaman giren kısa olan kısmıydı. Uzun olan kısmı genelde çok geride kalıyordu. A/B'de 2.olduğunu hiç sanmıyorum. Bana Her Şey Yakışır'dır o :)

İlk 20'ye zaman zaman giren kısa olan kısmıydı. Uzun olan kısmı genelde çok geride kalıyordu. A/B'de 2.olduğunu hiç sanmıyorum. Bana Her Şey Yakışır'dır o :)

Hayir gerçekten Bugün Ne Giysem'di ama SBT'nin sonuçlarina göreydi büyük ihtimal..