Bugün Ne Giysem? 'Gala Gecesi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

ne yapalım karar mercii biz deilliz önümüze ne koyarlarsa ezip geçiyoruz bu durum bereni korkutmuş olmasın bır turlu yayın gunune karar veremedınız.bıde bakarsın perşembe olmaz o zaman yüzyılın malzemesi verirsiniz bütün vadicilere

karar mercii biz değiliz diyorsun hemde perşembe olmasa dizi bize yüzyılın malzemesini verirsiniz diyorsun peki perşembe olup olmayacağı konusunda karar mercii benmiyim tek umudum perşembe olması yüzde 99.9 da perşembe olur ama yüzde 0.1 lik bir yanılğı payı var o da bizden değil kanaldan kaynaklanır
)

karşısına çerezler geldi oz yüzden geçtiniz baksana bugün ne giysemden rakip diye bahsediyorsunuz bunlar rakibiniz olduğu müddetçe reyting toplamaya devam edersiniz taaaa ki beren gelip sizi 6 reytinge mahkum edene kadar
)

karar mercı tabıkkı sen deılsın ben oyle bışey demedım sen dıye hıtap ederken salt senı kasttetmedım .eger perşembe olmazsa senın yapabılecegın bısey yok amma o çok güvendiğiniz dağlara dolu mu yağar taş mı yağar onu görecez.bız bunun adına vadi korkaklığı dıyoruz.bak sen bugün ters tarafından kalkmışsın bugün ne gıysem benım rakıbım demedım sen perşembe olursa vadıye karşı onu seyrederım dedın ben onun karşılıgında onuda ezer gecer vadı dedım olay bundan ıbaret.

benim tarzımda bir değişiklik yok her günkü gibiyim, ama sohbet ettiğim insanların ruh hali günlük değişiyor, espriyi muhabbeti her zaman hoşgörüyle karşılayamayabiliyorlar diyerek sohbete nokta koyayım fazla uzatmayayım?

konuyu anlamak için konudaki mesajları okumak gerekmemeli konunun kendisi yetmeli bence diye düşünüyorum
)

Orası konu sahibine kalmış, gerekli eklemeyi yapabilir.

Gerçi birçoğu sadece başlığı okuyor, konu içeriklerine fazla bakan yok...

Orası konu sahibine kalmış, gerekli eklemeyi yapabilir.

Gerçi birçoğu sadece başlığı okuyor, konu içeriklerine fazla bakan yok...

şahsen ben konuyu okumadan yorum yapamıyorum tek okumadığım konular ne yzacağını tahmin ettiğim arkadaşların bilindik hata bulmaca konuları
)

Bugün ne giysem gala hazırlıkları