"Bugün Ne Giysem?" Başlıyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

BUGÜN NE GİYSEM
?

PAZARTESİ 16.15 | YENİ SEZON
Show TV'de!

Türkiye'nin en iyi moda programı "Bugün Ne Giysem?" yeni sezonuyla Pazartesi günü başlıyor!

top_bugunnegiysem.jpg

Moda avcıları verdiği puanlarla artık her ayın en şık kadınını seçiyor!

Çağla Şikel Altuğ, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Özge Ulusoy'un juri koltuğuna oturduğu ve backstage'nde başarılı isim Uğurkan Erez'in yer aldığı 2013 yılının en şık kadınının belirleneceği yeni sezonuyla "Bugün Ne Giysem?" pazartesi günü Show TV'de başlıyor!

Tarzına güvenen hanımlar! Sizde "Bugün Ne Giysem?" yarışmasına katılın, o ayın birincisi siz olun ve "25.000 TL Büyük Ödül"ün sahibi olun!

"BUGÜN NE GİYSEM?" PROGRAMIYLA ŞÖHRET DÜNYASINA ADIM ATABİLİRSİNİZ!

2013 yılının en şık kadını artık Show TV İç Yapımlar ekibi katkılarıyla şöhret dünyasına adım atacak! Görkemli ve sürprizlerle dolu bir dünyaya sizde adım atabilirsiniz!

İşte programın yeni tanıtım fragmanı;

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir.
Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tanıtım güzel olmuş. Beklenen program sonunda başlıyor. Show kendini yavaş yavaş gösterir artık :)

- - - Ekleme - - -

Geçen sezon programın başlama saati biraz daha erken gibiydi sanki ? :)

Tanıtım güzel olmuş. Beklenen program sonunda başlıyor. Show kendini yavaş yavaş gösterir artık :)

- - - Ekleme - - -

Geçen sezon programın başlama saati biraz daha erken gibiydi sanki ? :)
Geçen sezon 14.00'da başlamıştı bir ara. Saati değişti ve yeniden 16.15 olmuştu. :)

Hakan Akkaya yerine Nur Yerlitaş olsaydı daha iyi olurdu bence..