"Bugün Ne Giysem? - Çiftler Yarışıyor" İptal Edildi !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan moda programı "Bugün Ne Giysem?" formatında değişiklik yaparak erkekleri de yarışmaya dahil etmişti. Ancak programa başvuran çift sayısı oldukça az olduğu için program formatını değiştirmeme kararı aldı ve yola tekrar kadın yarışmacılarla devam edecek.

Programda yarışmacılara verilen puanlarla o ayın en şık kadınına "25.000 TL BÜYÜK ÖDÜL" verilecek.

Türkiye'nin en şık kadınlarının belirlendiği "Bugün Ne Giysem? - 3. Sezon" çok yakında Show TV'de !

YASAL UYARI :
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır

dizi kolik

Son düzenleme:
olsun böyle daha iyiydi zaten

acaba finallerini show prime time koyar mı? (iyi reytingi var)

Gördüm tanıtımı.. Hayırlı olsun

Ben çiftlerin olacağı yarışmanın daha başarılı olacağını düşünüyordum aslında ama Caner Erdem format dışında bazı değişiklikler yapacağını da belirtmişti.

2013 yılının en şık kadını seçilecek mi ben asıl onu merak ediyorum.

Ben konusunu açarken OzaN demişti başvuru sayısı az olur diye.

Her ay 25 Bin TL verilecekti Çiftler formatında.
ya benim anlamadığım show tv çalışanlarına maaşlarını zar zor ödüyor okadar parayı nasıl verecek yaparım bilirsin 50.000tl b.n.g. 25.000tl nasıl haciz gelmiyor şaşırıyorum

ya benim anlamadığım show tv çalışanlarına maaşlarını zar zor ödüyor okadar parayı nasıl verecek yaparım bilirsin 50.000tl b.n.g. 25.000tl nasıl haciz gelmiyor şaşırıyorum
Ödülleri hemen vereceklerine karşı vaatlerde bulunmuyorlar...

Ama çalışanlarının maaşlarını vermek zorundalar ne zaman olursa olsun. Bu sıkıntıyı acil aşmaları lazım.

Ödülleri hemen vereceklerine karşı vaatlerde bulunmuyorlar...

Ama çalışanlarının maaşlarını vermek zorundalar ne zaman olursa olsun. Bu sıkıntıyı acil aşmaları lazım.
geçen twitterda show haberde çalışan birine sordum ocak ayının maaşlarının yarısını vermişler geçen ayın maaşı verilmemiş bide

Son düzenleme:
geçen twitterda show haberde çalışan birine sordum ocak ayının maaşlarının yarısını vermişler geçen ayın maaşı verilmemiş
Yavaş yavaş düzeliyor demekki bazı şeyler.

Hayırlısı...

Kirmizi pantolon giyip milleti eleştiriyorya şu top...

iptal edilmemiş galiba twitterda show tv nin resmi hesabındaki t. Partnerinizi belirleyin! Eşiniz, nişanlınız, anne/babanız veya bir başka yakınınız.. Bugün Ne Giysem'de çiftler yarışacak! Çok yakında...