Bugün Güzel Oyuncunun Doğumgünü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,893
Puanı
1,060
Bugün #Paramparça dizisiyle rekorlar kiran bu sayede ekranlardaki başarısızlığını yenen ve yeniden popüler oyuncular arasında yer alan Nurgül Yeşilçayın doğumgünü !!

Kendisini Favoriforumum.net ailesi olarak tebrik ediyoruz ve nice yıllara diyoruz :)
Ayrıca şunu da ekliyorum : Kendisi 39 yaşında olmasına rağmen 22 lik kızlara ( @Çiğdem- gibilere) hala taş çıkartıyor :) :) (Böyle deniliyor değilmi :) )
Tekrardan doğumgünün kutlu olsun Gulseren :)
26f982f0b0e252d6d42094aa7fef5e0f.jpg

Son düzenleme:
Bugün şu sıralar izlenme rekorlari kıran bir dizinin başrolünün doğumgünü kendisi bir kadın ve bugün 39 yaşına basmış oluyor ( 26 mart 1976 doğumlu)

Eveet ünlüyü acıklıyorum bugün #Paramparça dizisiyle ekranlardaki başarısızlığını yenen Nurgül Yeşilçayın doğumgünü !!

Kendisini Favoriforumum.net ailesi olarak tebrik ediyoruz ve nice yıllara diyoruz :)
Ayrıca şunu da ekliyorum : Kendisi 39 yaşında olmasına rağmen 22 lik kızlara ( @Çiğdem- gibilere) hala taş çıkartıyor :) :) (Böyle deniliyor değilmi :) )
Tekrardan doğumgünün kutlu olsun Gulseren :)
26f982f0b0e252d6d42094aa7fef5e0f.jpg
heyy allahım yarabbim yaa beni katmasan ölürsün herhalde geber inş
@xemrexxx :F:F:F

hahahah aaaa konuyu senmi açtın ben @xemrexxx açtı diye öyle demiştim hahahaha :F:F:F:F
Hahaha :F @xemrexxx kim Nurgül konusu açmak kim o my konusu açıyor :)
Hem seni konulara eklemeyi seviyoruz hemde gercekleri söylüyoruz belkide :A 😉
Tebrik etsene lo Nurgülu o olmasaydi Burak Tozkoparan diye parlağın da olmayacakti :)

Çok gizemli bir konu başlığı olmuş. :D

Tebrikler. Doğum günün kutlu olsun Nurgül. :X

Doğum günü kutlu olsun, nice yıllar diliyorum. Sonunda dizi konusundaki şanssızlığını yenmesi de güzel, sevdiğim bir oyuncu kısacası. :X

Evet @cookies Nurgül Yeşilçay iyidir diğer baayan oyunculara göre daha da iyidir :) Paramparça dizisine de çok yakışmış gibi duruyor özellikle Erkan Petekkaya ile aralarındaki uyumda çok iyi :)
Bu arada senin mesajın nereye gitti :)

Evet @cookies Nurgül Yeşilçay iyidir diğer baayan oyunculara göre daha da iyidir :) Paramparça dizisine de çok yakışmış gibi duruyor özellikle Erkan Petekkaya ile aralarındaki uyumda çok iyi :)
Bu arada senin mesajın nereye gitti :)

Seni etiketledim diye ceza verirler diye sildim mesajı :)

Bende çok seviyorum ozellikle paramparçadan sonra sevgim % 1900 arttı[emoji7] [emoji7]
İnşallah bundan sonraki dizisinide iyi seçer :) Gulsereni gercekten Nurgülden daha iyi oynayacak oyuncu yok bence çok güzel sırtladı rolü dizinin castcısı mine gulere Tebrikler :)

Bende çok seviyorum ozellikle paramparçadan sonra sevgim % 1900 arttı[emoji7] [emoji7]
İnşallah bundan sonraki dizisinide iyi seçer :) Gulsereni gercekten Nurgülden daha iyi oynayacak oyuncu yok bence çok güzel sırtladı rolü dizinin castcısı mine gulere Tebrikler :)

Sen etiketle birşey olmaz ben şikayetçi değilim ama her konuya değil tabii :D

Aynen Paramparça'nın afişini gördüğüm an bir sevgi oluştu bende de :)

Sen etiketle birşey olmaz ben şikayetçi değilim ama her konuya değil tabii :D

Aynen Paramparça'nın afişini gördüğüm an bir sevgi oluştu bende de :)
Tamam o zaman :)

Evet ya hele o ilk fragman ne güzel cam kiriyordu Nurgülümüz :love1: :love1: hazaaal diye bagirarak :love1:
Sonra kizimmm diye sarilmisti kızına falan ahh ne fragmanlardi bide o benim kızım anladinizmi o benim kızım lafi harika bir lafti Nurgülu bu laflarla sevdik :love1:
Ben belali baldizdan beri seviyorum Nurgülü evrim geçirmiş kadın dahada guzellesmis :)

Tamam o zaman :)

Evet ya hele o ilk fragman ne güzel cam kiriyordu Nurgülümüz :love1: :love1: hazaaal diye bagirarak :love1:
Sonra kizimmm diye sarilmisti kızına falan ahh ne fragmanlardi bide o benim kızım anladinizmi o benim kızım lafi harika bir lafti Nurgülu bu laflarla sevdik :love1:
Ben belali baldizdan beri seviyorum Nurgülü evrim geçirmiş kadın dahada guzellesmis :)
:ok: Evet Belalı Baldız iyiydi,Komediydi :)