Bugünün Saraylısı Fox'a Mı Geçiyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Atv ekranlarında yayın hayatına başlayan reytingleri yeni sezon da iyi gitmeyen dizinin Fox Tv'ye geçebileceği öğrenildi.

Atv'nin dizinin reytinglerinden memnun olmadığını , diziyi bitirmek istediği öğrenildi. Avşar Film ise diziyi bitirmek istemiyor. Dizinin transferi için Fox Tv ile görüştüğü öğrenildi.

bugunun-saraylisi-3-bolum-tek-parca-23-kasim-2013.jpg

Bence kesin geçecek.
Sonuçta yapım Karagül'e çok iyi teklifler gelmesine rağmen Fox'u bırakmamıştı. Fox Tv'de bunun hatrına diziyi alıp yayınlayabilir.

Yok artık. En iyi 2 kanaldan biri bu vasatlıkta bir diziyi kabul etmez. Ama Kadim Dostu bitiyor bir günümüz boş Çarşamba oalbilir belki. Zaten bekleyen diziside yok.:)

FOX niye alsın ki diziyi bu sezon zirveye oynayacaklar belli napsınlar 2 reytinglik diziyi. :D

atv gün değiştirir ama yine de vermez heralde(b) Selçuk Yöntem var sonuçta:X Perşembe olsun atv'nin o günü bomboş :X 3 arkadaşla iyice perşembe günleri aile dizisi olmuş olacak. Perşembe olursa geçen seneki reytinglerini görür.

Doğru değildir, ama eğer böyle bir şey varsa Pazartesi yayınlanır muhtemelen. Çarşamba Günahkar ekrana gelirse, ona da sadece Pazartesi kalır. Ama dediğim gibi geçeceğini sanmam. Aralık gibi sona erebilir... :)

Çarşamba günü iyi gideceğini sanmıyorum eğer kanal değiştirip bu günde yayınlanırsa. Ama pek inandırıcı gelmiyor bana.

Cumartesi ATV nin yayın akışında gözükmüyor dizi. Ve uç arkadaş perşembe beyaz karanfil cumaya gelmiş durumda