Bugünün Saraylısı Bitiyor!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
thumbnail_1413218210.jpg

Atv'nin sevilen dizisi Bugünün Saraylısı bitiyor.

Serhat Teoman, Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Nazan Kesal ve Gözde Çığacı gibi ünlülerin rol aldığı, Atv ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen ve geçen cumartesi 36.bölümü yayınlanan dizi, final yapıyor.

İkinci sezonuyla büyük reyting kaybı yaşayan dizinin başrol oyuncusu Cansu Tosun, sosyal medya platformu Twitter'dan dizinin bittiğini, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini yazdı.

İşte o tweet;

Unbenannt.JPG

En azından bir final bölümü olur diye düşünmüştüm, ama olmamış. Çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
aa bu izleyicilere saygisizlik

bunca bolum izlediler bir finalidemi hak etmediler? Avsar film bence yapar final

Geçen sezon 5+ reytingler bile alıyordu ama bu sezon çok düşmüştü. Doğru karar.

Ah neriman, bana artik hicran de ve bu 3. Oluyor yani 😉
@xemrexxx fox gibi zirveye oynayan kanal napsin 1 reytingli diziyi?
Fox Cansulu muratli emaneti aldi o yeter ona 😉
Ah Neriman bitmedi yanlız daha.

avşar film isterse aldırır fox a :X zati karagül için her şeyi yapar fox şu an :A
Karagul ndn gitmedi foxtan ?
Yurt dışı satislarini avsar kendi yapip para kazaniyor o yuzden gitmedi ayrica not defteri bitmisti avsarindi hatırlatirim senle bunu tartismiycam dizi 1 aliyor lale devri bu kadar berbat degildi bu diziyi alanin aklindan şüphe duyarim :)

Reytingleri bu sezon baya düşmüştü iyi olmuş oyuncuları yeni dizilerde görürüz belki.

bugünün saraylısı yine geçen sezon fena değildi bu sezona çok kötü başladı sürekli reyting kaybetti bir nevi kaçınılmaz sondu dizi için

Ah Canım Cansu'm... Kayıp Şehir'in finalini de bana özel haber vermişti. :(
Bir kalite daha bitiyor, alıştık artık üzgünüm.. Cansu ve Nazal'ı yeni projelerde görmek istiyorum şimdiden.

Atv neyden kaçırıyormuş böyle Finalsiz.:F Bence Kertenkele için acele etti hadi iyi dayandı yine.:D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy