Bu Zamana Kadar En İyi Sit-Com Diziler Hangileriydi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Cevapları bekliyorum :) Günümüzden de seçebilirsiniz,en eskileri de :)

Günümüzden Yalan Dünya, Eskiden Avrupa Yakası.

- - - Ekleme - - -

Günümüzden Yalan Dünya, Eskiden Avrupa Yakası.

Günümüzden Yalan Dünya ve geçmişten Avrupa Yakası ve Aşkım Aşkım :D

gelmiş geçmiş en muhteşem sit-com trt 1 de yayınlanan yedi numaradır..bilmem kaç yüz kez tekrarı da yayınlansa izlerim..bir dizi bu kadar mı muhteşem olur yaa....normal sitcomlarda güldürmek amaçken bu dizide güldürmek araçtır...bazı şeyleri güldürerek anlatıyordu...trt nin yaptığı en muhteşem iştir tarihte....2000-2003 sezonunda yayınlanmıştır..onun üstüne sit com da tanımam komedide....kurtlar vadisi kadar değerlidir bende....hiç izlemediyseniz biran önce izleyin derim...gerçek bir komedi nasıl yapılırmış görürsünüz...:eagerness:

Avrupa Yakası,Aşkım Aşkım: Mali'nin tabiriyle Aşkımmm aşkımmmmmmmmm.:D

Tatlı Hayat açık ara en iyisiydi bundan sonra da daha iyisi gelmesi mümkün değil bana göre özellikle süreler göz önünde bulundurulursa.

Her bölümü en az 3-4 kere izlemişimdir ama hala arada rastgele bir bölüm açarım ve ilk kez izliyormuşçasına gülerim. :)

Eskilerden efsane vardi oda Avrupa Yakası :X Günümüzden süre uzunluklarini göz ardı edersek yinede Yalan Dunya ve İşler Güçler derim :X

Aşkım Aşkım'ı ben de severdim ama çok da fazla abartmayın Tayfun Güneyer dizisi. Bugün başlasa Nuri muammelesi yapardık herhalde. :D

Günümüz : Yalan Dünya - İşler Güçler
Unutamadığımız : Aşkım Aşkım - Avrupa Yakası

Sit-com dizileri eskiden pek izlemezdim. En Son Babalar Duyar ve eski Çocuklar Duymasın diyorum. :)

Tatli Hayat, Avrupa Yakasi, Çat Kapi, Çocuklar Duymasin, En Son Babalar Duyar