Bu Yaz Hangi Dizileri İzleyeceksiniz?

Bu yaz hangi diziyi izleyeceksiniz/izliyorsunuz?

• Tatlı İntikam (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Hayatımın Aşkı (Kanal D)

Oy: 7 30.4%
  • Bodrum Masalı (Kanal D)

Oy: 9 39.1%
  • Hanım Köylü (Star TV)

Oy: 1 4.3%
  • Yüksek Sosyete (Star TV)

Oy: 10 43.5%
  • Şahane Damat (Star TV)

Oy: 4 17.4%
  • No: 309 (FOX)

Oy: 6 26.1%
  • Hayat Sevince Güzel (FOX)

Oy: 5 21.7%
  • N'olur Ayrılalım (FOX)

Oy: 2 8.7%
  • Seviyor Sevmiyor (ATV)

Oy: 10 43.5%
  • Rengarenk (ATV)

• Hangimiz Sevmedik (TRT 1)

Oy: 6 26.1%
  • Aşk Laftan Anlamaz (Show TV)

• İlişki Durumu: Evli (Show TV)

• Erdal Özyağcılar'lı 'Smiley You' uyarlaması (Show TV)

Oy: 1 4.3%
  • Hiçbiri

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,649
Puanı
1,061
Haziran'ın gelmesiyle birlikte yaz dizileri de teker teker boy göstermeye başladı. Yarışa erkenden başlayan 'Tatlı İntikam' ve 'Hanım Köylü'nün yanı sıra 'Hayatımın Aşkı', 'No: 309' ve şimdi de 'Hayat Sevince Güzel' geçtiğimiz haftalarda ekrana "Merhaba" dediler. Öte yandan yazın da devam etmesi beklenen 'Aşk Yalanı Sever', 'Oyunbozan' ve 'Kalbim Yangın Yeri' gibi yapımlar da daha yaz gelmeden yayından kaldırıldı. Tabii bunlara rağmen sırada bekleyen on küsür daha dizi var.

Peki ekran yarışı git gide çetinleşirken sizin tercihiniz hangi dizilerden yana olacak? Oy ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Son düzenleme:
Tatlı İntikam
Hayatımın Aşkı
Hayat Sevince Güzel
Seviyor Sevmiyor
Hangimiz Sevmedik
Yüksek Sosyete (henüz net değil, ama büyük ihtimalle bakabilirim)

Şuan kesin izlerim dediğim fragmanı görmesem de Bodrum Masalı. Onun dışında Erdal Özyağcılar dizisi ve Hangimiz Sevmedik kesin dediklerim ama beğenmezsem değişebilir bilemem. Seviyor Sevmiyor'un ilk bölümüne bakarım.

Kurtlar Vadisi 1-97 (Ramazanda)
Kurtlar Vadisi Pusu 64-195
Ekranda doğru düzgün birsey yok hepsi birbirinin aynısı karı dizileri her yaz yaptigim seyi yapacam yine

Seviyor Sevmiyor
Yüksek Sosyete
Hangimiz Sevmedik
Bodrum Masalı
İlişki Durumu: Evli

Kanal D sitesindeki uygulumadan vazgeçerse Tatlı İntikam ile Hayatımın Aşkı'na da bakarım

No:309,İlişki Durumu:Evli, Bodrum Masalı, Seviyor Sevmiyor, Hanım Köylü, Yüksek Sosyete aradada Hayatımın Aşkı

Bu arada ankete Hande Erçel antiliğinden dolayı Aşk Laftan Anlamazı eklemeyen @Aserat ı kınıyorum

Son düzenleme:
Ben de bir tanesi eksik diyordum, meğer oymuş.

Zahmet olmazsa İstanbul Sokakları'nın altına Aşk Laftan Anlamaz'ı da ekleyebilir misin?
@Bully

geçen yaz 2 yaz dizisi izledim sadece ve 2'de 2 yapmayıda başardım yaz dizilerinden onay alan kırgın çiçekler ile kiralık aşk olmuştu sadece

bu listede 3 dizi dikkat çekiyor tutarsa bunlar tutar ayoll seviyor sevmiyor en dikkat çeken dizi görünüyor 3.fragmanı çok hoşuma gitti bodrum masalı ise konusu iyi gibi fragmanıda iyi olursa onada şans vericem . şahane damat kiralık aşk havası vermiyormu @xemrexxx çokta renkli bir fragmanı var bu 3 diziye 1.bölümlerden bakıp devam edip etmemeyi karar vericem

Son düzenleme:
Seviyor Sevmiyor'u izleyeceğini bilmiyordum, bari fragman ve yayın tarihi konularına yorum yapsaydın.

İstanbul Sokakları'ndan final haberi geldiğine göre anketten de kaldırsan güzel olur.
@denizz19