Bu Yaz En Çok Aklınızda Kalan Olay Hangisi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,809
Puanı
1,061
Bu yaz da bitti.Aslında Yazlar çoğu zaman renksiz oluyor tabi farklı bir hayatınız yoksa),ama aklınızda kalan bir şeyler vardır.Forum ya da doğal hayatınızda.Anlatmak isteyeceğiniz bir olay var mı?)

Darbe
Bu bir kalkişmadir
Trt ve tijen
Daesh
Patlamalar
Havalimani, sokaga çikma yasagi
Euro 2016
Yuhlamalar ve alkişlar
Neymar ve madalyasi
Copa america ve aguerro ve higuainin mal olmalari
Iftar ve futbol eşliginde sahurlar
Master'a hazirlik gunleri
Yaz dizilerinin vahim hali.
Terle lehleh yaparken kana kana su içmem.
Rusya ve israil in
Usa ve ab out
Drake ve one dance
Selena ve karadayinin dugunu
Adele konseri
Didem arslan yilmaz
Okyanus, turkan şarkilari
Demet akalinin album çikarmamasi
Vma ve rihanna, drake, beyonce
antonio conte
Premier league ve yeni grafikleri

Son düzenleme:
Bu yaz hepimizin hayatında çok büyük bir anı üzüntü bıraktı :(

Biz yeni nesillerinde anne baba olduğumuzda bizden sonra gelecek nesile çocuklarımıza anlatacağımız birde anımız oldu hala bu forumdaki o darbe konusunu ara sıra açıyorum neden bilmiyorum ama o konuyu ara sıra okumak geliyor içimden tüm mesajları okuyorum sonra şuankı halimize şükrediyorum tabikide :bhr:

Piss Fetullah yüzünden 7 tıpın kapanması neticesinde İstanbuldaki 3 üniversiteyi 0 virgüllerle kaçırmam .ss

Allah onu bildiği gibi yapsın .ss

hahahah şu kürüstür arabalardanda varmı filmde görünen :A :A :A
Hyr burada taksiler bile bmw :F

Ama otobüs minibüs falan yok burda mesela okulun servisi var o da baya eski ve havasız insan aracı diye haberlere çıkmış :F

Sürekli uyumak istiyom resmen şu anda kaldığım yerin arkasında hiçbir şey yok türkiyede böyle bi yer olsa her türlü pis işler burda olurdu :F

Hiçbişi yok yani burda tatile bile gelmem .ss

CcC Köyde Tıp Okumak CcC :A :F :T

Hyr burada taksiler bile bmw :F

Ama otobüs minibüs falan yok burda mesela okulun servisi var o da baya eski ve havasız insan aracı diye haberlere çıkmış :F

Sürekli uyumak istiyom resmen şu anda kaldığım yerin arkasında hiçbir şey yok türkiyede böyle bi yer olsa her türlü pis işler burda olurdu :F

Hiçbişi yok yani burda tatile bile gelmem .ss

CcC Köyde Tıp Okumak CcC :A :F :T
öyle bir anlatıyorsunki yani sanki dağ basında kulubeye hapis etmişler seni gibi :F

sen yurt gibimi kalıyorsun nerde kaldığınıda sormadım sanırım :F

öyle bir anlatıyorsunki yani sanki dağ basında kulubeye hapis etmişler seni gibi :F

sen yurt gibimi kalıyorsun nerde kaldığınıda sormadım sanırım :F
Özel yurtta kalıyorum :F

Ama ilk yorumun cidden öyle sana yarın yurdun arkasındaki arazinin resmini atarım 1960 larda sıradan bir Giresun köyü gibi :A :F

Özel yurtta kalıyorum :F

Ama ilk yorumun cidden öyle sana yarın yurdun arkasındaki arazinin resmini atarım 1960 larda sıradan bir Giresun köyü gibi :A :F
hhahah çok sevinirim cnm birkaç foto bekliyorum ozaman :F

özel yurdu kulübe gibi anlattığını bilse oranın müdür tekemyi atardı sana vlla :A