Bu yaz da bitti.Aslında Yazlar çoğu zaman renksiz oluyor tabi farklı bir hayatınız yoksa),ama aklınızda kalan bir şeyler vardır.Forum ya da doğal hayatınızda.Anlatmak isteyeceğiniz bir olay var mı?)
türkiye dışındasın işte ne güzel cnmPiss Fetullah yüzünden 7 tıpın kapanması neticesinde İstanbuldaki 3 üniversiteyi 0 virgüllerle kaçırmam .ss
Allah onu bildiği gibi yapsın .ss
Yaa cnm zaten bende hep geçmiş zamana yolculuk etmek istemiştim 1960 larda İstanbul gibi burası .sstürkiye dışındasın işte ne güzel cnm
hahahah şu kürüstür arabalardanda varmı filmde görünenYaa cnm zaten bende hep geçmiş zamana yolculuk etmek istemiştim 1960 larda İstanbul gibi burası .ss
Hyr burada taksiler bile bmwhahahah şu kürüstür arabalardanda varmı filmde görünen
öyle bir anlatıyorsunki yani sanki dağ basında kulubeye hapis etmişler seni gibiHyr burada taksiler bile bmw
Ama otobüs minibüs falan yok burda mesela okulun servisi var o da baya eski ve havasız insan aracı diye haberlere çıkmış
Sürekli uyumak istiyom resmen şu anda kaldığım yerin arkasında hiçbir şey yok türkiyede böyle bi yer olsa her türlü pis işler burda olurdu
Hiçbişi yok yani burda tatile bile gelmem .ss
CcC Köyde Tıp Okumak CcC
Özel yurtta kalıyorumöyle bir anlatıyorsunki yani sanki dağ basında kulubeye hapis etmişler seni gibi
sen yurt gibimi kalıyorsun nerde kaldığınıda sormadım sanırım
hhahah çok sevinirim cnm birkaç foto bekliyorum ozamanÖzel yurtta kalıyorum
Ama ilk yorumun cidden öyle sana yarın yurdun arkasındaki arazinin resmini atarım 1960 larda sıradan bir Giresun köyü gibi
bugün bomba sesi duydum üniversite korktu fena sallandıhhahah çok sevinirim cnm birkaç foto bekliyorum ozaman
özel yurdu kulübe gibi anlattığını bilse oranın müdür tekemyi atardı sana vlla
allah korusun aman dikkat edinbugün bomba sesi duydum üniversite korktu fena sallandı
vallaha ikinci darbe girişimi zannettikallah korusun aman dikkat edin