Bu Yanlisi Düzelteyim

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,405
Puanı
1,061
Bir yanlışı düzeltelim!
15 Temmuz 2012

'Bir Şarkısın Sen' (atv) isimli programın yapımcısını kardeşim gibi severim. Sevgili Burçin bu tip yetenek hadiseleri ve bilgi yarışmalarında az bulunan bir yapımcı yönetmendir. Her an mutfakta olan bu çalışma delisi genç adam bizim de kimi zaman yaptığımız bir haksızlığı düzeltmek niyetiyle önceki hafta aradı. Benim ve yakın çevremin ısrarla bir yetenek yarışması olarak gördüğü 'Bir Şarkısın Sen' programında yarışma adına hiçbir ayrıntı olmadığı, amaçlarının çocukları yetenekleriyle sosyalleştirmek olduğunu söyledi. Temiz kalpli dostumun bu sözlerinin altına imza atarım. Ama sorun şu ki, sen ne kadar yarışma değilmiş algısı yaratmaya çalışsan da işin içine jüri filan girince insan senin kadar olumlu düşünemiyor. Biz yarışmayı da yarıştırılmayı da seven bir toplumuz üstelik. Orada küçük yavruların hayran kitlesi oluşurken işi rekabete taşıyan bir tribün de aniden beliriveriyor. Asıl bunun bir yarışma olmadığını onlara anlatmak gerekiyor sevgili Burçin. Bak ben bir el attım, dilerim gerisini de algıyı düzeltmeye devam ederek sen yaparsın artık!