Bu Yıl Final Yapan Dizilerden Hangisi Daha Başarılıydı ?

Bu Yıl Final Yapan Dizilerden Hangisi Daha Başarılıydı ?

• Firar

Oy: 0 0.0%
  • Son

• Türkün Uzayla İmtihanı

• Dedektif Memoli

• Bir Kadın Tanıdım

• Geniş Aile

• Koyu Kırmızı

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
147
Sende Gitme

Al Yazmalım

Firar

Yahşi Cazibe

Fatmagülün Suçu Ne

Keşanlı Ali Destanı

Son

Türkün Uzayla İmtihanı

Dedektif Memoli

Kurt Kanunu

Bir Kadın Tanıdım

Arka Sıradakiler

Geniş Aile

Koyu Kırmızı

Fatmagülden başka bütün diziler düşük reyting yüzünden Final yaptı. Bu diziler arasından tartışmasız Fatmagül. Milletin ahlakını bozuyor diyenlere tokat gibi Final bölümüyle cevap verdi. En azından boş-boş bir Final yapmadı. Mağdur kadınları savundu. Hepsine arka çıktı

revan ben takas değilim her diziyi takip ederim vadiyi izlerim kaçırmam orası ayrı ama diğer dizilere bakarım yani güzeldi finali :)

revan ben takas değilim her diziyi takip ederim vadiyi izlerim kaçırmam orası ayrı ama diğer dizilere bakarım yani güzeldi finali :)

Siz Kurtlar Vadisi Pusu İzlediniz mi?????Parayımı düşünmüyo ha ondan Tecavüz gösteriyolardı ya:d
Tecavüz sahnesi sadece bir bölümde oldu. Sanki hiç tecavüz olayı olmuyor mu hayatta. Bu olay bir kızın başından geçti ve bu dizi onun hayat hikayesini anlatıyordu. Ben dizileri izlemeyerek yorum yapmayacak kadar olgunlaştım. Kurtlar Vadisini ne kadar övsem de siz gerçekleri kabullenmeyeceksiniz. Forumun yarısının Vadi düşmanı olduğunu sanıyorsunuz ama onları Vadi düşmanı yapan sizlersiniz. Kimsenin izlediğine saygı duymuyorsunuz. Her kes benim kadar anlayışlı olmayabilir

Farkettim
Lawrence :):)

takasada açık açık söylüyorum pusu konseptinin 41 bölümden sonra tamamen para kazanmak için çalışılmış bu gayet açık ve net :)

Tecavüz sahnesi sadece bir bölümde oldu. Sanki hiç tecavüz olayı olmuyor mu hayatta. Bu olay bir kızın başından geçti ve bu dizi onun hayat hikayesini anlatıyordu. Ben dizileri izlemeyerek yorum yapmayacak kadar olgunlaştım. Kurtlar Vadisini ne kadar övsem de siz gerçekleri kabullenmeyeceksiniz. Forumun yarısının Vadi düşmanı olduğunu sanıyorsunuz ama onları Vadi düşmanı yapan sizlersiniz. Kimsenin izlediğine saygı duymuyorsunuz. Her kes benim kadar anlayışlı olmayabilir

Farkettim
Lawrence :):)

bazı insanşlara lafla anlatmak mümkün değil çünkü anlamazlar ne kadar beyin varsa o kadar alğılar .. o açıdan boşuna laf anlatacağım diye kendini yorma aslında bazıları için pavlovun yöntemini uygulamak lazım şartlı refleks yöntemiyle eğitmek lazım.. kemiği göster istediğin yere koşarlar :))))

not : forum yönetimi dün yazdığım yazıya bugün ceza vererek rengini belli etmiştir bundan sonra verecekleri cezalarda umrumda değil şikayet edendende ceza verendende allah razı olsun diyelim :)))

Fatmagülün Suçu Ne? tabikide final sahnesi muhteşemde.
Zaten diğer diziler hep reyting yüzünden final yaptılar.
Birde bazı diziler Fatmagülü örnek alsınlar.Yani tadından bitirsinler :)
Çok cıvıtan dizi var :)