Bu Tarz Benim'in Yeni Kanalı Belli Oldu!

Abi bari sen yapma. Show Tv pazar aksamlari yeni sezon secmelerini yayinliyor. Ornekle anlatayim. Diyelim Kanal D de yayina baslayacak Poyraz Karayelin fragmanlarinin Show Tv de donup reklami yapilip daha sonra dizinin Kanal D de baslamasi gibi bir olay bu. Yeni sezon secmeleri acilen yayindan kaldirilir transfer haberleri dogruysa. Bu aksam yayinlanmazsa inanabiliriz. Ama secmeler yayinlanirsa ya transfer haberleri yine kulliyen yalan ya da Show Tv yi deliler yonetiyor. Resmi aciklama gelmeden kesinlik iceren haber basliklari ile konu acmayin diyoruz ama nafile. Burasi tuhaf bir yer ben iyice anladim. Ben foruma yazmayi kesinlikle birakiyorum. Herkese kolay gelsin...
Millet burada uydurma haber yapmıyor. @sürgünüm de belli bir siteden kesin şekilde almış konuyu ve olması gerek bu. O zaman hiç bir dizi ve film haberlerini fragman çıkana kadar kimse konu açmasın. Tuhaf olan bence bizler değiliz. Biraz daha diyecek birşeyin varsa bekliyoruz. Tv8'e geçerse o zaman seni göreceğim ama. :) Böyle insanlarla nasıl konuşabileceksin o zaman yine yalan diye. :)
Teşekkürler, sanada kolay gelsin. :)

Millet burada uydurma haber yapmıyor. @sürgünüm de belli bir siteden kesin şekilde almış konuyu ve olması gerek bu. O zaman hiç bir dizi ve film haberlerini fragman çıkana kadar kimse konu açmasın. Tuhaf olan bence bizler değiliz. Biraz daha diyecek birşeyin varsa bekliyoruz. Tv8'e geçerse o zaman seni göreceğim ama. :) Böyle insanlarla nasıl konuşabileceksin o zaman yine yalan diye. :)
Boşver, cevap vermeye değmez. :)

Show TV'nin elinde bir tek Yılanların Öcü kalır. Yine geçen sezonki durumuna döner.

Diyecek bir seyim yok. Ne isterseniz oyle devam edin. Gecerse de gecsin. Gecmezse de aha bak gecmedi diye idrar yaristiracak degilim. Sizlere mutlu yazismalar diliyorum. Iyi aksamlar.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy