Bu Tarz Benim'in Yeni Kanalı Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1413554280.jpg

Show TV'nin sevilen programı Bu Tarz Benim ile ilgili flaş gelişme!

Show TV'nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile Show TV'nin eski program müdürü Caner Erdem'in de ortağı olduğu Production House'un hazırladığı yarışma tv8'e transfer oldu.

Hatırlanacağı üzere Show TV ile sözleşme yenilemeyen yapımcılar kendilerine Star Tv ve tv8'den gelen daha yüksek ücretli teklifini değerlendirmeye almışlardı.

Bu Tarz Benim ay sonunda tv8'de yeni sezonu ile başlayacak.

acun çok büyük bi hata yaptı düşmekte olan bi programı aldı bunun miladı doldu artık tv8 de dip yapacak

Show tv için çok kötü oldu :( aynı şekilde tv8 içinde kötü oldu :( yani kazanan olmayacak. Hatta program da kaybetti.

Yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Program zaten düşüşte. Bu transfer kimse için iyi olmadı.

Show için kötü olmuş. TV8'de çok iyi gitmez ama kanalı idare der herhalde. :)

TV 8 de Show Tv kadar rağbet göreceğini sanmıyorum ama kanalı idare eder bu arada Show Tv'ye yazık adamlar ne tutturuyosa başkları kapıyor :(

acun çok büyük bi hata yaptı düşmekte olan bi programı aldı bunun miladı doldu artık tv8 de dip yapacak
+1. :)
Program bir ara 4.5 - 5 alıyordu şuan 3'lere kadar geriledi o da ilk sezon finalini merak edenler. İkinci sezonu zaten izlenmeyecek, büyük zarar edecek..

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy