Bu Tarz Benim'e RTÜK Raporu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Show Tv'nin ilgiyle izlenen ve sevilen yarışma programı Bu Tarz Benim hakkında RTÜK rapor hazırladı.

Show Tv ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan ve ilgiyle izlenen Bu Tarz Benim programı hakkında RTÜK rapor hazırladı. Program için şikayet yağmuru yağdı ve RTÜK harekete geçti. Raporda yarışmanın stil yarışmasından çok aşağılama ve şiddet içeriği bulunduğunu tespit etti. 'Bu Tarz Benim' programı hakkında “Genel Ahlak, Manevi Değerler ve Ailenin Korunması İlkesine Aykırılık” kriterini ihlal ettiği belirlendi. Programın zaman diliminin yanlış olduğunun altını çizen RTÜK, çocukların ve gençlerin izlediği bir saatte yayınlanmaması hakkında rapor hazırladı.

bu-tarz-benim.jpg

Müge Anlı, Esra Erol gibi programların o saatlerde yayınlanması doğru, bu programın mı saati yanlış? (b) Ya da bu program mı genel ahlakı bozuyor? (b) İlginç. :):)

Program bazen stil yarışması çerçevesinden çıkıp kavga programına dönüşüyor orası ayrı ama zaman dilimi bence de saçma olmuş. :F

İyi olmuş...
(Sevenlerinden özür dilerim, kendi fikrimi söyledim sadece.)

Show TV'nin kurtarıcısıydı program ama ya düzenlemeye gidilecek yada zamanda değişiklik.

Bence Her gece yyınlansada güzel sonuçlar alır. Zaten öyle ahım şahım dizisi yok. Diziler 19.45'den 22.30'a kadar olsa gül gibi reyting alır.

Kızlara insan onuruna yakışmayan şeyler yaptiriyor kızlar yildiz almak için takla artırıyor)))

bu kadar gergin insanların birbirinden nefret ettiği ve birbirine iğrenerek baktığı, kavga dolu bir ortamı izlemek ve bundan keyif almak sağlıklı bir psikolojiyle olamaz imkanı yok. eğer rtük bu konuda bir çalışma yapacaksa geç bile kalmış:)))))

Müge Anlı, Esra Erol gibi programların o saatlerde yayınlanması doğru, bu programın mı saati yanlış? (b) Ya da bu program mı genel ahlakı bozuyor? (b) İlginç. :):)
Esra'yı bilmem ama Mugo'sh'umu arada rastlarsam vakit olunca bakarım, izlediğim vakitler normal konuşma sırasında fazla değil telefon bağlantısında ses gitmediği halde biraz ses yükseldiğinde oto sansur sistemi devreye giriyor ve yayının sesi kısılılıyor. İzlemek bile zul oluyor :X

Bu yarişmada hakaret ediliyor ve bant yayın. Özlem'e sen gülünce güzel oldugunu mu sanıyorsun denilip hakaret ediliyor. Tamam kadından haz etmezsin ama bi insanın çirkinliğiyle yada görüntüsüyle böyle aşalayıcı cumleler söylenmemeli.

Yarişmayı en çok izleme sebebim olan Öykü'ye de şaşiyorum nasıl izin veriyor? Sen oranın moderatörüsün nasıl izin veriyorsun? yada bant yayın sonuçta montaj aşamasında neden çıkmaz?

Ne alaka zarar veriyormuş. İzlemeyen izlemez bu kadar. Çok kaliteli bir program.

Esra'yı bilmem ama Mugo'sh'umu arada rastlarsam vakit olunca bakarım, izlediğim vakitler normal konuşma sırasında fazla değil telefon bağlantısında ses gitmediği halde biraz ses yükseldiğinde oto sansur sistemi devreye giriyor ve yayının sesi kısılılıyor. İzlemek bile zul oluyor :X

Bu yarişmada hakaret ediliyor ve bant yayın. Özlem'e sen gülünce güzel oldugunu mu sanıyorsun denilip hakaret ediliyor. Tamam kadından haz etmezsin ama bi insanın çirkinliğiyle yada görüntüsüyle böyle aşalayıcı cumleler söylenmemeli.

Yarişmayı en çok izleme sebebim olan Öykü'ye de şaşiyorum nasıl izin veriyor? Sen oranın moderatörüsün nasıl izin veriyorsun? yada bant yayın sonuçta montaj aşamasında neden çıkmaz?
Tamam ama başkasına hakaret edilmesi hangi ahlaka aykırı? Onlar aralarında tartışıyor veya hakaret içerikli yorumlar yapıyor diye senin benim hakaret edesim mi geliyor birbirmize. Keza Müge Anlı yani program devamlı, bağırmalı çağırmalı, hakaret içerikli... Aynı şekilde Esra Erol'da öyle ki onların formatının seviyesi de yerlerde. Bu Tarz Benim'in nesi varmış? Kavgaları, tartışmaları veya hakaretleri onayladığım için değil diğer programlar yıllardır ekranda varlığını sürdürürken Bu Tarz Benim'in bu sebeplerden değerlendirilmesi olmadı...

Tamam ama başkasına hakaret edilmesi hangi ahlaka aykırı? Onlar aralarında tartışıyor veya hakaret içerikli yorumlar yapıyor diye senin benim hakaret edesim mi geliyor birbirmize. Keza Müge Anlı yani program devamlı, bağırmalı çağırmalı, hakaret içerikli... Aynı şekilde Esra Erol'da öyle ki onların formatının seviyesi de yerlerde. Bu Tarz Benim'in nesi varmış? Kavgaları, tartışmaları veya hakaretleri onayladığım için değil diğer programlar yıllardır ekranda varlığını sürdürürken Bu Tarz Benim'in bu sebeplerden değerlendirilmesi olmadı...
Dedim ya Muge'de oto sansur var, yarın aç izle bi ses gittiği için ses mi gitti diye refleks yapıp elin kumandaya gider :F Bir de Muge canlı yaynlanıyor.

Ama BTB hem bant hem hakaret içerikli hem de sansur yok, mudahale yok. Şu an bile Ayşegül şarkı söylüyormuş Özlem rahatsız oluyormuş:F Bed seslisin diyor. Kıyafetten ses güzelliğe filan atlıyor :F

Ülkemizde gerçekten bu tip insanlar varmı yoksa gerçekten show için mi. :D Öyle bir bakayım dedim 5 dakika ben izlerken cinnet geçiriyordum. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919