Bu Tarz Benim'de Kim Veda Etti? | 6 Aralık

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1417934412.jpg

Show Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Bu Tarz Benim'de elenen isim belli oldu.

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgiyle izlenen yarışma programında dün akşam eleme heyecanı vardı. Yıldız Tilbe'nin konuk jüri olduğu eleme gecesinde bir isim daha elenerek yarışmaya deva etti. Dün akşam yayınlanan bölümde programa Gizem Güler veda etti.

Bu Tarz Benim yeni bölümleriyle hafta içi hergün 15.45'de Show Tv'de!

Haftaya Ozlem Eleniyor Finalistler Ezgi Baylar Aysenur Balci ikizler

özlem'i reytingi var diye kullandılar kullandılar, final haftasına kalamadan eliyorlar. sanırım böyle olacağını hepimiz tahmin etmiştik.

Ayşenur ile kalmışsa mecbur gidecek yani.😎

Bencede finale kalmayı haketmiyordu. Program bugüne kadar tarzı olanlardan baya eledi ama finalde bari tarz olan isimler orada kalmalıydı. Bence İkizler, Ayşenur ve Ezgi kalmalı. Bu 3'ü kalsa kimsenin itirazı olmaz tabi Ayşenur çok estetik falan diyenler haricinde.😉

Ayşenur ile kalmışsa mecbur gidecek yani.😎

Bencede finale kalmayı haketmiyordu. Program bugüne kadar tarzı olanlardan baya eledi ama finalde bari tarz olan isimler orada kalmalıydı. Bence İkizler, Ayşenur ve Ezgi kalmalı. Bu 3'ü kalsa kimsenin itirazı olmaz tabi Ayşenur çok estetik falan diyenler haricinde.😉
zaten boyle oldu Ezgi Ikizler Aysenur kaldi finale

Bir favorim bu kaldı. :T:
evet bu hafta elenecek benim favorim Ezgi Baylar