Bu Tarz Benim'de Elenen İsim Kim? | 15 Kasım

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1416086540.jpg

Show TV'nin sevilen yarışma programı Bu Tarz Benim yarışmasında bir eleme gecesi daha geçti ve yarışmacı sayısı bir kez daha eksildi.​

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı moda yarışmasının bu hafta ki konuk jürisi Nihat Doğan oldu. Sevilen yarışma programında bu hafta elenen isim Nur Bozar oldu ve yarışmacı sayısını 7'den 6'ya düştü.

Kombin dışı gelerek jüriden kendi isteği ile düşük puan alan ve elenen Nur Bozar ekrandan fazla uzakta kalmayacak ve daha önce açılan haberlerden de anlayacağımız üzere TV8'de sunuculuk yapacak.

Sonuna kadar destekçisiyiz Dünya Gündemine girdik Nur Bozar kazanan oldu. Diğerlerini toplasan bir Nur Bozar etmez.

kendi isteğiyle gitti, iyi de yaptı. inşallah başarılı olur bundan sonraki kariyerinde :)

Sonunda gitti. Bence teklif geldiği için arkadaşlarını bahane etti. Gitmesi iyi olduç Umarım Ayşenur geri gelir ve taşlar yerinden oynar.

Sonunda gitti. Bence teklif geldiği için arkadaşlarını bahane etti. Gitmesi iyi olduç Umarım Ayşenur geri gelir ve taşlar yerinden oynar.
Hiç de öyle bir şey yok. Kız teklifler için gitmedim ayrılmadım diyor. Gitmesi evet diğer kızlar için iyi oldu en güclü kız gitti. Hiç biri de Nur olamaz hepsi boş konuşuyor şu an.

Hiç de öyle bir şey yok. Kız teklifler için gitmedim ayrılmadım diyor. Gitmesi evet diğer kızlar için iyi oldu en güclü kız gitti. Hiç biri de Nur olamaz hepsi boş konuşuyor şu an.

Yarın daha net tartışırız ama ben kızları tarafsız bir dinlemeni isterim. Nur hakkında hepsi yanılmaz gibi özellikle İkizler çok doğru konuştu.:)

Ezgi bile anlam verememiş. Olayları anlamamış. Çokda doğru konuştu yine.

Yarın daha net tartışırız ama ben kızları tarafsız bir dinlemeni isterim. Nur hakkında hepsi yanılmaz gibi özellikle İkizler çok doğru konuştu.:)
Hiç de tartışmayalım bence çünkü şu an çok yanlışsın. Çok da ileriye gidebilirim şu an konuşmayacağım. Hiç biri Nur olamaz. Hepsi boş.

Hiç de tartışmayalım bence çünkü şu an çok yanlışsın. Çok da ileriye gidebilirim şu an konuşmayacağım. Hiç biri Nur olamaz. Hepsi boş.
Düşüncene elbet saygı duyuyorum. Hayırlısı bee. Ama kimseye sinirlenme bence. Kendi yaptı, Kendi etti, kendi buldu. İstediği için özel kulis verildi, istediği için halk onu sevdi falan. yani Nur bence böyle pes ettim gidiyorum demez. Tabi buda bana göre.:)

Nur keşke sonuna kadar devam etseydi ama hayırlısı böyleymiş. Hayatında başarılar.

Yahu bu program ne değişik bir program moda değil mübarek komedi programı Nihat'ın orada ne işi var. :A

Düşüncene elbet saygı duyuyorum. Hayırlısı bee. Ama kimseye sinirlenme bence. Kendi yaptı, Kendi etti, kendi buldu. İstediği için özel kulis verildi, istediği için halk onu sevdi falan. yani Nur bence böyle pes ettim gidiyorum demez. Tabi buda bana göre.:)
Nur her zaman en iyisi öylede kalacak. Milyonlarca sahnesini kestiler bugün Nur'un alkışlarının yarısını Ayşegül'e falan vermişler. Kesmişlerde kesmişleer yani. Kazanan Nur oldu, onlar orda rezil olsunlar, Nur sette olacak.

Nur her zaman en iyisi öylede kalacak. Milyonlarca sahnesini kestiler bugün Nur'un alkışlarının yarısını Ayşegül'e falan vermişler. Kesmişlerde kesmişleer yani. Kazanan Nur oldu, onlar orda rezil olsunlar, Nur sette olacak.

Neyse Acun sahip çıkmış ve yanıltmamış.:D Hayırlı olsun.

Bua rada Ayşenur'un geleceğine dair çok 6. hissim kabarıyor doğru mudur kini.:bhr:

Yarışmanın asıl kazananı elendi ama binlerce kişinin favorisi oldu ve yolu çok açık. Destekçisiyiz Nur'un :bhr:

Neyse Acun sahip çıkmış ve yanıltmamış.:D Hayırlı olsun.

Bua rada Ayşenur'un geleceğine dair çok 6. hissim kabarıyor doğru mudur kini.:bhr:

Tv8 de hangi program iyi gidiyorki .... hülya avşar bile orda iş yapmadı. nur tv8 e geçse nolacak. nur en fazla yarışma bitene kadar konuşulur ondan sonra unutulur ...

sana katılıyorum bencede ayşenur dönecek ... :)

Acun sahip çıktı cümlelerinin kaynağı var mı?

Dün açılan habere binaen dedim onu.:D

Tv8 de hangi program iyi gidiyorki .... hülya avşar bile orda iş yapmadı. nur tv8 e geçse nolacak. nur en fazla yarışma bitene kadar konuşulur ondan sonra unutulur ...

sana katılıyorum bencede ayşenur dönecek ... :)

Ayşenur tarzdı bence bu saatten sonra Özlem dışındakiler Tarz yapacak ve Ayşenursuz olmaz buda.:D

Sevenleri tekrar ekranda görecek manasındaydı ama iyi saatten güzel bir program olursa bence uçarı kaçarı olmaz tutturur.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy