Bu Tarz Benim Tv8'e Ne Kadara Transfer Oldu?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060

Ekranların sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Bu Tarz Benim'in Tv8'e ne kadar ücrete transfer oldu belli oldu.

Jürilerde değişiklik olup olmayacağı sorusu ise artık cevabına kavuştu. Jüri üyeleri değişmeyecek ve aynı kadro program devam edecek. Program ilk bölümüyle 5 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek. Programın Tv8'e ne kadar ücrete transfer olduğu ise belli oldu. Bu Tarz Benim Tv8'e 10 Milyon TL'ye transfer olmuş. Yeni sezonda programın sunuculuğunu yine Öykü Serter üstlenecek.

Bu Tarz Benim 5 Ocak Pazartesi günü Tv8 ekranlarında!

Son düzenleme:
10 Milyon Tl 😱
Acun büyük zarar edecek belli ki.

Üzerinde para vermişlerdir
Acun Ilıcalı yapmışsa bir bildiyi vardır.Zaten geçtğimiz yıllarda Yok Böyle Dans`ta kendisi de söylemişti.Bir günlük programın maliyeti yarım milyon TL diye.Tabi aynı reytingler değil ama Acun o parayı ne yapar eder gerekirse projeyi batırır ama yine çıkarır kazanç da sağlar

Eskisi kadar ilgi göreceğini düşünmesem de tv8'in adını iyice duyurması için iyi bir fırsat olacaktır. Tabii hala izleyeni kaldıysa. Neyse, başarılar...

Gerçekten çok para vermiş. O para ile kaç dizi çekilir.

Bende çok daha kötü gideceğini düşünüyorum. Pişman olacaktır ama şu var kanal iyiden iyiye ispatlayacak kendini.

Baya fazla para,reytinginin çok iyi olacağını da düşünmüyorum.

Acun Ilıcalı bana göre TV8'i aldığından bu yana yaptığı en büyük hata Bu Tarz benim'i almak oldu. Hemde bu kadar yüksek bir ücrete. Program zaten düşüşteydi. Skandal finalle izleyicisi iyice kaybetti. Acun, ölü birini canlandırmayı biliyorsa ancak programı tutturabilir..

Oha 10 milyon lira mı 😱 O paraya zorlasan 1 sezonluk dizi çıkar.