Bu Tarz Benim Programındaki Yarışmacılar Cast mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Show TV'nin bu sezon başlayan ve ilk bölümünden itibaren büyük sükse yapan yarışması Bu Tarz Benim tüm heyecanıyla devam ediyor.

Bugün Ne Giysem'den sonra ara verip farklı isim, farklı formatla dönen yarışma ilk bölümünden itibaren çok sevildi ve gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri haline geldi.

Ancak yarışmada yer alan Gizem Güler'in Medcezir ve Kocamın Ailesi dizinde oynadığı ortaya çıktı. Bu sezon Medcezir'in ilk bölümünde rol alan oyuncu aynı zamanda şimdi Bu Tarz Benim'de yarışıyor.

Bu olay yarışmacılar'ın cast ajans mı olduğu sorusunu akıllara getirdi.

Gelişmeler FavoriForumum'da olacak.

KmMDjEolkYMnvk9Lj7oiN2iZ.jpg

Ml8NnN.jpg

G1W66Z.jpg

Revan / Özel Haber​

Sarisin bir kiz var ismini hatirlayamadim oda bir bolum kiraz mevsiminde oynamis
Kesinlikle casttan olusan yarismacilar yonetmen kavga ettiriyor millet de ayila bayila izliyor

Zaten oyunculuk yaptığını söylemiş ara ara. :F
Aynen Bazilari da Mankenlik bile yapmis Aralarinda Stilis Modaci olanda var

Oyunculuk yaptığını söyleyen bir yarışmacı daha vardı da ismini hatırlayamadım. Zaten genelde yapımcılar ekranlarda deneyimli olan kişileri yarışmacı anlamında öncelik tanıyor, bu bilinen bir şey. Tıpkı Survivor ve diğer yarışmalarda olduğu gibi. :)

Son düzenleme:
Zaten entrika yaratmaya çalışan bir program. Forumda sesi duyulunca kavga olayına göz attım. Bir önceki moda yarışmasında frikik veriyorlardı bu yarışmada da kavga gürültü. Pimini çekerler yakında programın ömrü kısa :)

Kavgalar gerçek gizem ayrıca güzellik yarışmasına katılmış onu unutmus revan))) programda hepsi söylendi. medcezirde ilk sahnede yamanın öptüğü kızdı. Yaman arayacagim dedi ama aramadi))) Kocanın ailesinde bir kizin dert ortagiydi ama oyunculuk sıfır

Bi ara BBEB için de demiştim cast diye. Hatta castı yürüten adamı bile bulmuştum.

Gereksiz bir haber olmuş. Gizem zaten oyunculuk yaptığını söylemişti. Ayrıca jüriler var yani hepsi ünlü böyle bir şey olması mümkün değil. :)

zaten bu yarışmacılarin hepsi castlara üye.. tek gizem değil ..mesela sara ve Ayşenur da kliplerde dansçılık yapıyor. Nur manken ..zaten tombul kız yok cast olmasa böyle düzgün kız mi olur
bu kadar zayıf kızı nasıl bulacaklar. Buradaki kasıt oynuyorlar mi .oynamiyorlar çünkü gizemi gördük kızda mimik yok nasil oyunculuk yapsın dizilerinde dökülüyor.. burnu estetik . aysenurun her yeri estetik kız saçına bile kaynak yaptırmış))) diğer kızlarda bol estetik var. Estektiksiz bir iki kız var