Bu Tarz Benim Kesin Olarak TV8'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Bu sezon Show TV ekranlarında başlayan ve ilk günden itibaren yükselen grafik çizerek kısa sürede gözde olan Bu Tarz Benim kesin olarak TV8'de!

Bugüne kadar yaptığı formatlar ile ciddi oranda program tutturan Acun, gündüz kuşağı ve haftasonu'na takviye yaparak Bu Tarz Benim'i transfer etti.

Bu Tarz Benim'in 2. sezonu 13 yarışmacı ile 5 Ocak Pazartesi günü 15.45'te TV8'de olacak.

Jürilerde, sunucularda ve format'ta bir değişiklik olup olmayacağı ise şimdiden muamma.

Acun'un dünyada ses getirecek moda programının ise yeni sezona ertelendiği kulislerde konuşuluyor. Bu nedenle İvana Sert'in yeni program başlayana kadar Bu Tarz Benim'de olup olmayacağı da bilinmiyor.

Bu Tarz Benim 2. Sezonu ile 5 Ocak Pazartesi günü 15.45'te TV8'de!

FavoriForumum / Özel Haber

acun-tv8-bu-tarz-benim-642x320.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun. Show'a göre daha düşük gider ama idare eder. Sonuçta Star TV'de transferlerle ayakta kalmıştı ama şuan en çok izlenen ve dizileri tutturan kanal oldu.

2 reytinge yaklaşır herhalde. Uzun vadede de eski oranlarına ulaşabilir. Bu olay Ütopya için iyi oldu bence. :) Birde ilk haftalar Beni Affet ve Esra Erol iyice yükselebilir :)

İvana sert show TV de kalmış. Acun kanali transferle döndürür duruma düştü çok yetenekli ya TV konusunda)))

Hayırlısı olsun ama kanal ortalamasının üstünde sonuçlar alacağını zannetmiyorum.

bence 3 taraf icinde kotu oldu ama hadi bakalim insallah cok kotu gidip yayindan kaldirilir nedir ulan bu showa cektirdikleri bu adamlarin :D

acundan beklemeyeceğim bi hamle düşmekte olan ve geleceği olmayan bi işi transfer etmesi şaşırttı acun akıllı adamdır normalde

showda bile düşmeye başlamıştı miladı doldu artık tv8 de kötü gidecektir

Eğer birkaç ay önce programın en iyi reyting aldığı dönemde transfer olsa TV8'de bile ilgi görürdü. Ama tamamen yeni yarışmacılar olacağı için ve gündüz kuşağı çok az izlenen bir kanal olduğu için izlenmez.
Show'da olsa yeni yarışmacılar da belki ilgi görebilirdi ama TV8'de düşük gider.

Acun çok büyük bir hata yaptı bence programın son haftalarda reytingi düşmüştü,kanalı idare eder reyting slabilir ama ben programın biteceğini düşünüyorum.:)

Aslinda Bu Tarz Benim ilk bolumleriyle de dusuk gitti, sonradan yarismacilar taninmaya baslayinca yukseldi, bence yine oyle olabilir.

Program, son haftalarda gittikçe düşüyordu. Ayrıca, yaptıkları final izleyiciye karet niteliğinde bir finaldi. İzleyici, finali gördükten sonra yeni sezonu izleyecek olsalar bile izlemezler. TV8'in hala "Büyük Kanal" diye nitelendirdiğimiz kanalların içinde olmaması da progeam için bir diğer eksi. Program çok dayanamaz.

Haber'i ilk olarak biz FavoriForumum duyurduk ama özel haber yazmayı unuttum. :( Hiçbir yerde yoktu çünkü.

Bu transferden en çok avantaj sağlayacak Beni Affet ve Esra Erol olacaktır.
Ve ayrıca Ütopya da Bu Tarz Benim sayesinde daha iyi oranlar alabilir.

Show Tv büyük bir kayıp yaşadı, Tv8 ondan da kayıp yaşadı.
Yazık olacak programa bence yeni kanalında.
Bir ara AB grubunda 5 aldığı zamanlar gitseydi, Tv8'de +3 alırdı bence.