Bu Tarz Benim Kanal mı Değiştiriyor?

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1413554280.jpg

C Yapım'ın hazırladığı yarışma programı Bu Tarz Benim transfer mi ediliyor?
Show TV'nin kurtarıcı programı konumunda ki Bu Tarz Benim gündüz kuşağında olduğu kadar Cumartesi gecesi yapılan elemesinde aldığı reyting oranları ilede dikkat çekmeye devam ediyor.Son haftasında Cumartesi gerçekleşen eleme gününde Seda Sayan'ın konuk olduğu bölümde ise en çok izlenen yapım olan sevilen yarışma programına teklif yağdığı iddia edildi.

UçanKuş'un haberine göre Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı ve Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği programa bir çok talipli var ve bunların başında yeni kanalı ile dikkat çekmeye çalışan Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 var.
Yapımcı ile kanal arasında ise gerginliğin olduğunu da söyleyen UçanKuş Yapımcının gelen teklifleri yılbaşına kadar beklettiği ve yıl başında karara varacaklarını belirtmiş.

Son düzenleme:
Uçankuş gözümden iyiyce düştü maalesef sırf Show TV Petek Dinçöz'e dizi çekiyor diye yapmadıkları şey kalmadı. Yazık.

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum. Gerçek olursa Show TV için büyük kayıp olur.

Eğer haber doğru çıkarsa büyük bir kayıp yaşar Show TV. Can damarından vururlar kanalı.

Show TV kaptırmaz en çok reyting alan programını. Doğru değildir haber. :)

Acun baktı reytingler pek iyi değil yeni hedefi tutan programları kendi kanalına almak olacak galiba. :D

Sanmıyorum böyle bir şe olacağını. Ancak TV8'e transfer olursa o kanalı artık kimse tutamaz. Sadece O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz ile yapımlarının reklamını yapabiliyorlardı. Bu programı alırlarsa tüm yapımlarının rahatça tanıtımını yapabilirler. Tüm gün oranlarını da arttırırlar.

Haber inandırıcı değil. Böylesine tutan bir progran yapmışken kanal değiştirmek akla mantığa sığmaz. Hele de bu kanal TV8 olacaksa.

TV8 henüz tam tanıtılmadı. Acunun programları bile tavan olarak 7 reyting aldı henüz, bu program geçerse gündüz kuşağında en fazla 2 reyting alır TV8`de.

Ben programın değil, Öykü Serter'in ACun'la anlaşmasını istiyorum yıllardır:X Acun nasıl göremez Öykü gibi bi sunucuyu şaşiriyorum :bağır:

Ütopya Öykü için biçilmiş kaftan:X Görmedikleriniz Duymadıklarınız gibi program yapabilir hafta içi kanala ve yarişmacılarla canlı bağlantılar bile yapılır.

Son kez diyorum Canerle Showun sorunu yok Ucankus cok atib tutuyo birileri Seda Sayanin da yapim sirketinin Caner Oldugunu soylesin showun yonetimi salak digil izlenen yapimdan vazgecsin

Haberin inandırıcılığı sıfır. Show Tv 2-3 yıldır kötü gidiyor. Bu yıl da onu sırtlayan programlardan birini neden bıraksın ki?!?

Yapımcı ile kanal arasında ise gerginliğin olduğunu da söyleyen UçanKuş Yapımcının gelen teklifleri yılbaşına kadar beklettiği ve yıl başında karara varacaklarını belirtmiş.

Haberin yukarıda gösterdiğim kısmı zaten haberin doğru olmadığını düşünmemiz için yeterli. Eğer yapımcı ile kanal arasında sorun olsa neden 2. programı yapsınlar, önümüzdeki hafta başlayacak Seda Sayan'ın yeni programının yapımcısı da Bu Tarz Benim'in yapımcısı olan Production House. Haberin doğru olmadığı belli bence. :X

haber de yanlışlık var.bu tarz benimi yapımcısı Production House ve yapımcıları eski show tv iç yapımları direktörü Caner Erdem ve eski show tv genel yayın yönetmeni Haluk Şirin.
C yapım zaten ciner grubunun yapım şireketi. eğer programın yapımcısı C yapım olsaydı trasnfer olması söz konusu bile olamazdı.
ama yinede trasferin söz konusu oldunu düşünmüyorum. acun show tv den program almakla çok ayıp eder ....

:Fparayi veren düdüğü çalar eğer anlaşmaları bitmiş ise yapımcı showla anlaşmadan diğer kanallarinda tekliflerine bakar.
Yapımcının acun seçeceği ni sanmıyorum.
Kaçak gelinler star tv den 3.5 lâ ayrıldı şimdi tv8 de 1.5 2 alıyor.
Tv8 öyle sabaHari ya da saat 4 te izlenen bir kanal değil onun için sanmam ki tv8 de olsun.ya fox ya da stat alır gibime geliyor.