Bu Sezonun En İyi Komedi Dizisi Hangisi?

Bu Sezonun En İyi Komedi Dizisi Hangisi?

• Yalan Dünya

Oy: 8 32.0%
  • Leyla İle Mecnun

Oy: 5 20.0%
  • Seksenler

Oy: 4 16.0%
  • İşler Güçler

Oy: 1 4.0%
  • Harem

• Pis Yedili

Oy: 0 0.0%
  • Zengin Kız Fakir Oğlan

Oy: 2 8.0%
  • 1 Erkek 1 kadın

Oy: 3 12.0%
  • Ali Ayşe'yi Seviyor

• Diğer

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
Anket sonuçlar Mayıs'ın son haftası.
Yeni başlayan komedi dizilerini listeye koymadım sezon başından beri yer alan diziler listededir.

ADAYLAR
Yalan Dünya ( Kanal D )

Leyla İle Mecnun ( TRT 1 )

Seksenler ( TRT 1 )

İşler Güçler ( Star TV )

Harem ( Fox TV )

Pis Yedili ( Show TV )

Zengin Kız Fakir Oğlan ( TRT 1 )

1 Erkek 1 Kadın ( Star TV )

Ali Ayşe'yi Seviyor ( Fox TV )

Yalan Dünya bu sezon ilk başlarda fazla iyi değildi fakat özellikle Vasfiye Teyze geldikten sonra iyi olmaya başladı. Fakat bu sezonun en iyi komedi dizisi olmaya aday değil.

Leyla İle Mecnun ara sıra izliyorum. Hala başarılı fakat eski havasından uzakta.

Seksenler en iyi sitcom dizisi bence. Senaryosu gayet iyi, dönemi iyi yansıtıyor. Fakat ilk başlarda 2013 bölümlerini göstererek hata yaptılar.

İşler Güçler yazın izlediğim dizilerden. Yazın gayet iyiydi fakat Star'ın sürekli dizinin gününü değiştirmesi, izlememi bitirdi.

Zengin Kız Fakir Oğlan ailecek izlenecek dizilerden bir tanesi. Nurhan'ın sakarlıkları çok iyi, senaryo da gayet iyi ilerliyor. Hayatı anlatan bir dizi.

Ali Ayşe'yi Seviyor esprileri iyi fakat olayları pek iyi değil. Son bölümlerde sitcom gibi olmaya başladı.

Oyum Zengin Kız Fakir Oğlan'a gitti. :)

Yalan Dünya bu sezon ilk başlarda fazla iyi değildi fakat özellikle Vasfiye Teyze geldikten sonra iyi olmaya başladı. Fakat bu sezonun en iyi komedi dizisi olmaya aday değil.

Leyla İle Mecnun ara sıra izliyorum. Hala başarılı fakat eski havasından uzakta.

Seksenler en iyi sitcom dizisi bence. Senaryosu gayet iyi, dönemi iyi yansıtıyor. Fakat ilk başlarda 2013 bölümlerini göstererek hata yaptılar.

İşler Güçler yazın izlediğim dizilerden. Yazın gayet iyiydi fakat Star'ın sürekli dizinin gününü değiştirmesi, izlememi bitirdi.

Zengin Kız Fakir Oğlan ailecek izlenecek dizilerden bir tanesi. Nurhan'ın sakarlıkları çok iyi, senaryo da gayet iyi ilerliyor. Hayatı anlatan bir dizi.

Ali Ayşe'yi Seviyor esprileri iyi fakat olayları pek iyi değil. Son bölümlerde sitcom gibi olmaya başladı.

Oyum Zengin Kız Fakir Oğlan'a gitti. :)

+1 ekleneyecek birsey bulamadim bu yoruma. Ailecek izliyoruz bizde ZKFO'yu :)

Ben bunlardan sadece L&M ve Seksenler'i izliyorum.
Seksenler çok zevkli ama gülmekten yardırmıyor bana göre L&M

Yanlız Mert bu tür anketler zaten yapıldı ki forum için :)

Her kategori için ayrı konu açılmayak pek gerek yok diye düşünüyorum :)

Yalan Dünya diyorum.