Bu Sezon Suskunlar SHOW Tv'nin En Cok Izlenen Dizisi Olur Mu?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,937
Puanı
1,061
Ferihasiz Feriha'yi bence gecer bu yil.Bi de Ustura Kemal Var...Ozet olarak Turkiye'nin en kaliteli dizisi Suskunlar Reytinglerde de bekleneni verecek.

Olur olur. Acun giderse en çok izlenen dizisi Suskunlar olur. :d 5-6 alır. Umarım artar iyi bir dizi. Geçen sene sadece Sezon Finalinde varlık gösterdi. Ondan önce dizi düşüşteydi

Feriha'nın düşme ihtimali yüksek Ustura Kemal ve Fatih dizilerinin tutup tutmayacağı kesin değil belki olabilir.

ewt show tv 9 u geçerse öpsün basına koysun :d acunda gidior kanal doktorları yayınlar 7/24 saat :d

Suskunların ratingi büyük oranda artacaktır. Ama İnş. 8-9 civarı ratingler alır.

vadi varken totalde 6 yı geçmesi imkansız günü değişmezse olamaz değişsede olamaz

Aslında bende başta önyargılı yaklaşıyordum hiç izlemeden konuşuyordum sezon fineline baktım beğendim izliyorum eski bölümleri 1.bölümden başlayarak ama olması imkansız show'un en çok izlenen dizisi kurtlar vadisi vadiyi geçmesi imkansız !

Onur cok onyargili davraniyorsun.Vadi 9 Suskunlar 6 reyting aliyor.Yani gecebilir.

o nasıl oluyo ya :d :d vadinin en düşük reytingi 8 suskunların en yüksek reytingi 4 :d arada kapanmayacak 4 reyting var ki bu yıl vadinin son sezonu 10.yılı artı atv de yani arada en az 10 reyting fark olacak vadinin özetini geçemez

Ya takas ne sacmaliyon?Suskunlar finalde 6yi gecti.e vadi de 8,9 araligi reyting aliyor.Yani fark az...