Bu Sezon Sonunda Hangi Diziler Final Yapacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810

ozelhaber.gif

Yavaş yavaş sezon sonuna doğru geliyoruz, bu da demek ki dizilerimizin artık sezon finali veya final yapması. İşte bu sezon final yapacak olan diziler:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D, D Productions):
Başrollerini Ayça Bingöl, Muhammed Uzuner, Mete Horozoğlu, Meral Çetinkaya ve Yıldız Çağrı Atıksoy gibi birbirinden tecrübeli ve yetenekli isimlerin paylaştığı ve yönetmenliğini Zeynep Tan'ın yaptığı "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" bu sezon sonunda final yapacak olan dizilerden.

Kuzey Güney (Kanal D, Ay Yapım)
Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği, Ece Yörenç-Melek Gençoğlu çiftinin senaryosunu yazdığı ve Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur ve Bade İşçil gibi başarılı isimlerin ana kadrosunda olduğu "Kuzey Güney" dizisi 26 Haziran Çarşamba gecesinde 80.bölümüyle final yapacak.

20 Dakika (Star TV, Ay Yapım)
Ay Yapım'ın bu sezon sonunda final yapacak olan bir diğer dizisi, Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrolünde olduğu "20 Dakika" dizisi. Günay Karacaoğlu geçtiğimiz haftalarda dizinin 30 bölümden oluşacağı ve Haziran sonu Temmuz başı gibi biteceğini açıkladı.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Star TV, Adam Film)
Cuma geceleri Star TV'de ekrana gelen, Emrah Serbes'in aynı adlı kitabından dizi haline çevirilen "Behzat Ç." dizisi de önümüzdeki aylarda final yapacak olan diziler arasında yer alıyor.

Muhteşem Yüzyıl (Star TV, Tims Productions)
Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Mehmet Günsür ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerin başrolünde olduğu ve Yılmaz Şahin'in senaryosunu üstlendiği "Muhteşem Yüzyıl" dizisi de bu sezon final yapacak diziler arasında yer alıyor. Dizinin final yapacağını 'Rüştem Paşa' karakterini canlandıran Ozan Güven açıkladı.

İşler Güçler (Star TV, Limon Yapım)
"Çalgı Çengi" ekibinde yer alan oyuncuların bir araya getiren dizi "İşler Güçler" de Mayıs ayında final yapacak. Dizinin 34.bölümünde final yapması bekleniyor.

Yer Gök Aşk (FOX Türkiye, Avşar Film)
Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği "Yer Gök Aşk" dizisi de bu sezon sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin ana hikayesini yazan Eylem Canpolat, bunu açıkladı. Kardeş dizi "Lale Devri"nin akıbeti ise henüz belli değil.

2mwi2x5.png

iyi iyi türk tv si adına güzel haberler inşallah çok daha kaliteli diziler gelir

Öbgzk bitmesi beni hafiften üzmeye başladı. Biterse gerçekten çok üzülücem. Artık o ekiple aramda bi bağ oluştu sanki tv de izlediğim halde.. Keşke bitmeseydide; ekranda kaliteli yapımın biraz daha şahı yürüseydi :)

herşey karşılıklı yakup dislike dislike la cevap veririm :D

- - - Ekleme - - -

Kvp bitmiyor mu ?

yoo daha çok 1.olacak ne bitmesi :kiki:

- - - Ekleme - - -

o kadar çok hayranımız var ki bitmeyecek Allah ın izniyle ilkokula gidiyodum izledim üniversiteye başladım izliyorum çocuklarımla da izlemek isterim :kiki: polat da çocuğuyla izleyecek yakındır :D

düşük değil bu sezon bitmiyor açık ve net.

my nin biteceğini sanmıyorum :)ne kanal ne yapımcı altın yumurtlayan tavuğu kesmez :D

Muhteşem gidiyor sonunda. :))))) Tabi anladılar Mehmet Günsur gidince dizinin çökeceğini hemen bitiriyorlar. :)))))))) Kadro kurudu o dizide. :)