Bu Sezon Sizce Hangi Diziler Final Yapar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Sezon Sizce Hangi Diziler Final Yapar?

• Kullanılan toplam oy
    11

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,347
Puanı
809
Sizce bu sene hangi diziler final yaparlar?

Dürüyenin Güğümleri,Hanımın Çiftliği,Ezel,Nuri,Kavak Yelleri,Canan aklıma bunlar geldi şimdilik.

Kücük Hanimefendi'yi iki kez koymusum kusura bakmayin, ama degistiremiyorum

Her Şeye Rağmen yapmasın bana yeter. Ama büyük ihtimalle yapacak. O diziyi seviyorum ama sevmek yetmiyor bazen.

Ezel, Gönülçelen, Aşk ve Ceza, Aşk Bir Hayal, Kavak Yelleri, Hanımın Çiftliği gibi biteceği kesin dizileri yazmasaydın keşke :)

Nuri, Dürüye'nin Güğümleri, Canan biteceğini tahmin ettiğim diğer diziler. Küçük Sırlar ve Geniş Aile de yazın reytinglerini yükseltemezlerse biterler...

Her Şeye Rağmen'i unutmuşum. O da final yapar büyük bir sürpriz olmazsa...

4-5 reytingi görürse yapmaz. Ama 3 reytingi bile zor görüyor. Aslında dizi ilk bölümlerine oranla daha güzel ama pazartesi 20.00'den hiç alınmamalıydı. Aşk ve Ceza zaten bitecekti. Salı günü aldığı 4-5 reyting yeter de artardı bile...

Fks14 sorun değil :) Herkes hata yapabilir.
ATV boşalacak. Bitmeyenleri söylersek daha kısa sürer, Çocuklar Duymasın, Yahşi Cazibe ve belki Tövbeler Tövbesi...
Kanal D'de, Hanımın Çiftliği, Akasya Durağı, Kavak Yelleri bitecek diziler ve İnşallah Arka Sokaklar'da biter artık.
Show'daki 3 dizi. Karadağlar PT1'de iyi reytingler alıyordu. Çok çabuk toparlanan bir diziydi. Umarım PT1'e geri döner ve eski reytinglerine ulaşır. Ama bence gün değişikliği yapılabilir. Karadağlar'ın devam edebilmesi için en az Total'de 4-5 A/B'de 6 ayrıca zirveyi zorlaması gerekir. Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum %100 devam edecek.
Star'da Küçük Sırlar ve Dürüye'nin Güğümleri bitecek olan diziler. Geniş Aile'de bitebilir.

Öncelikle güzel bir anket açmışsın. :) Listedeki 6-7 dizi bitiyor zaten, final yapacağı kesin. Ben bunların dışında Aşk Bir Hayal, Nuri, Akasya Durağı, Canan, Kavak Yelleri, Dürüye' nin Güğümleri ve yaz sonunda Küçük Sırlar' ın final yapacağını düşünüyorum. Küçük Sırlar' ı yazın devam ettirir Star bence.