Bu Sezon Hangi Oyuncularin Dizilere Donmesini Isterdiniz?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,937
Puanı
1,061
Bir cok oyuncu,artik donmeleri gereken...Su anda Ilk aklima gelen Mehmet Ali Alabora.

@OzaN.admin Daghan Kulegec kim? Diyecektim.ama sonra kendim kendim aradim.Ben sahsen Daghan'a dizi teklifi geldigine inanmiyorum.Cunku oyle buyuk bir oyuncu degil.Yani Kendi istegiyle dizilere donmuyor,demek yanlis olur bence.

birak o eksik kalsin ya.

Son düzenleme:
@OzaN.admin Daghan Kulegec kim? Diyecektim.ama sonra kendim kendim aradim.Ben sahsen Daghan'a dizi teklifi geldigine inanmiyorum.Cunku oyle buyuk bir oyuncu degil.Yani Kendi istegiyle dizilere donmuyor,demek yanlis olur bence.

dahanın psıkolojık sorunu ldugundan ıkı kez kavakvellerınden ayrıldı. bu sebepten dızılere donmuyor. kavak yellerdekı tek ıyı oynayan oydu

- - - Ekleme - - -

beren perşembeye geri dönsün diyecegim kurtlarcilar endiselenecek diye soylemiyorum
))))))

Beren Perşembeye dönsün bütün dizilere kök söktürsün. Eğer sürükleyici bir dizi olsa Perşembe ortalıkta dizi falan kalmaz. Direk Yayından Kaldırılır hepsi

Aman persembe demeyin.sonra kurtlar hemen cokmeye basliyor konuya.ondan sonrasi da malum:konu yine vadi-vadigul tartismasina dondu.kilit.

Beren Saat
Kenan İmirzalıoğlu [Ekrana Dönüyor]
Tuba Büyüküstün
Sinem Kobal

Yasemin Ergene (Çok Özledik)
Tuba Büyüküstün (Bir Gençlik Dizisinde Oynasın)