Çok teşekkür ederim.Bilindik şeyler olsada hatırlamak iyyidi emeğine sağlık iyi araştırma )) Ayrıca Fox hiç mi tutturamadı yazık cidden neyse sonrakiler için dener şansını ))
Çok teşekkür ederim.Bilindik şeyler olsada hatırlamak iyyidi emeğine sağlık iyi araştırma )) Ayrıca Fox hiç mi tutturamadı yazık cidden neyse sonrakiler için dener şansını ))
Düzelttim,saol hatırlattığın çin.Listede Urfalıyam Ezeldeni starda göstermişsin @EFE UYSAL ama o dizi kanal d de de final yaptı.
Çok teşekkürler,Ezra'ya bende çok üzüldüm.Ellerine sağlık
Ezra'ya çok yazık oldu. Yükselme olasılığı çok yüksek bir diziydi. Abartılı işlensede ele aldıkları konu güzeldi
Saol knk.Poyraz Karayel'e tutmaz diyenler bir kez daha görsünler.
Tebrikler dizime.
Eline sağlık Efe.
Şimdilik tutmuş gözüküyor Kara Ekmek,yazdım saol.Kara Ekmek'i Tutanlar arasına koyabilirsin, Urfalıyam Ezelden de hem Kanal D'de, hem Star'da yazılmalı @EFE UYSAL.
Nereden tutmuş görünüyor?Şimdilik tutmuş gözüküyor Kara Ekmek,yazdım saol.
İlk bölüm itibariyle tutmuş görünüyor,ilerde ne olacağını bilemeyiz.Nereden tutmuş görünüyor?
İlk bölüm reytingleri pek parlak değil, beğenilmedeyise nereden yükselecek?İlk bölüm itibariyle tutmuş görünüyor,ilerde ne olacağını bilemeyiz.Yayından kaldırılmadı.
Yazdık sadece,sende baya abarttın,kaldırılırsa sileriz.İlk bölüm reytingleri pek parlak değil, beğenilmedeyise nereden yükselecek?
Hayır ama saçmalık.Yazdık sadece,sende baya abarttın,kaldırılırsa sileriz.
Tm silicem.Hayır ama saçmalık.
Reytinglerde ilk ona girememiş, reytingleri kötü başladı ve tuttu yazılmış.
Tm saol.Hom Ofis (tv8)'i de ekleyebilirsin @EFE UYSAL, 4. bölümüyle yayından kaldırılmıştı.
Yazı senin, sadece ben düşüncemi söyledim.Tm silicem.
Tm saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?