Bu Sezon Hangi Kanaldan Kaç Dizi Tuttu?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
EYLÜL'DE BAŞLAYAN DİZİLER ELE ALINMIŞTIR.

Kanal D:
Tutan Diziler:

Poyraz Karayel
Şeref Meselesi

Tutmayan Diziler:
Hayat Yolunda
Benim Adım Gültepe
Bana Artık Hicran De
Urfalıyam Ezelden

Star TV:
Tutan Diziler:
Paramparça
Kaderimin Yazıldığı Gün
Gönül İşleri

Tutmayan Diziler:
Aşktan Kaçılmaz
Sil Baştan
Reaksiyon
Urfalıyam Ezelden

Atv:
Tutan Diziler:
Kertenkele

Belli Olmayanlar:
Kara Ekmek

Tutmayan Diziler:
Beyaz Karanfil
Kalp Hırsızı
Üç Arkadaş

TRT1:
Tutan Diziler:
Diriliş Ertuğrul
Filinta
Yeşil Deniz
Şimdi Onlar Düşünsün(Tehlikede)
Tutmayan Diziler:
Aşkın Kanunu
Hayat Ağacı

Show Tv:
Tutan Diziler:
Yılanların Öcü

Tutmayan Diziler:
Ah Neriman
Ezra
Roman Havası

Fox Tv:
Tutan Diziler:
Yok
Tutmayan Diziler:
Günahkar
Emanet
Kadim Dostum

Tv8:
Tutmayan Diziler:
Hom Ofis

@Çiğdem- @Yiğitt @takas @mrt-06 @sokak sanati @Ahmad @*YıldırıM* @Harunnn60 @Billy Kane @aserat54 @Maskeli Fedai @cookies @sürgünüm @Bully @Yakamoz-Asi @-potterhead- @yatutarsa @hayret bi şey @Cengo @HachiKo @beyazsoy @Polat Şaşmaz @denizz19 @ozgur2113 @gözlemci @xemrexxx

Son düzenleme:
Yine iyi bir gozlem olmus

Ama kurt Seyit gecen sene martta baslamisti duzeltebilirsin @EFE UYSAL

Eline sağlık @EFE UYSAL, ama Galip Derviş 3 sezonluk bir dizi. Yeni başlamadı yani. Kurt Seyit ve Şura da geçen sezon başladı.
Bu arada Star da neredeyse çoğu dizisini tutturarak en başarılı kanal olmuş.

@EFE UYSAL emanet vardi foxta tutmamisti onuda ekleyebilirsin

atv'de Üç Arkadaş diziside yayından kaldırıldı. Arz ederim.

kanal d şeref meselesi tutmadı bence
ayrıca star tvde gönül işleride iyice bocaladılar
kertenkelede atv kanalında o havasını yitirmiş durumda
bu üç dizide yenis ezonda çok birşey katmaz kanallarına

özellikle eref emselesi hayal kırıklığı bence 🙂🙂🙂

Aynen,beklenenden düşük reyting alıyor Şeref Meselesi,Gönül İşleri de düştü,Kertenkele keza öyle.

Üç Arkadaş'ı Tutan Diziler kısmına yazmışsın @EFE UYSAL, ayrıca Urfalıyım değil, Urfalıyam Ezelden olacak.

Aslında bu yıl Star ve Trt1 dizi konusunda baya ön plandalar. Star TV'nin tutmayan dizileri zaten bariz belliydi tumayacak olmaları ama tabi Küçük Gelin'in tuttuğu bir sistemde denemeleri çok normal.

TRT1'de bir ara sadece Beni Böyle Sev'e bakmıştım, o da denk geldiğim için. Onun dışında ne geçmişte ne de şu an TRT1 hiç izlemedim ama dizilerinin kadrosuna baktığımızda eskiye oranla daha iyi kadrolu diziler TRT1'de. Fakat yine de TRT1'in bu kadar dizilerle ön plana çıkması bu yıl enteresan geldi. Tamam Diriliş güzel bir dizi olabilir şahsen bu dizinin iyi de tanıtımları yayınlandı ekranda, ama diğer dizilerinin bu kadar yüksek oranlar alması çok düşündürücü...

Fox Total grubu işlerine yönelik diziler çıkardığından Günahkar'ın bu kanalda tutmaması çok normal ama Günahkar başka bir kanalda da tutmazdı. Seçilen isimler bence çok yanlıştı. Seçkin Özdemir'in seveni kadar sevmeyen büyük bir de kitlesi var. Ben ekrana yakıştıramıyorum. Oyunculuğu fena değil ama bir ekran yüzü yok maalesef. Hazal Filiz Küçükköse'de günlük dizilerle tanınmış çok başarılı performansı olmayan düşük isimlerdendi. Gülcan Arslan'da aynı şekilde... Yani Günahkar kesinlikle daha farklı isimlerle, biraz daha sıcak, iyileştirilmiş bir hikayeyle başlasaydı tutabilirdi...

Aynen çok katılıyorum.
@EFE UYSAL Roman Havası da tutmadı.
Aynen ya,çok yanlımış varmış.

Bilindik şeyler olsada hatırlamak iyyidi emeğine sağlık iyi araştırma )) Ayrıca Fox hiç mi tutturamadı yazık cidden neyse sonrakiler için dener şansını ))