Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sana özel demiyorum zaten. Önceden insanlar sakınırdı Ramazan'dayken dışarıda yemeye içmeye. Şimdi takmıyolar bile, lıkır lıkır içiyolar. O konuyu biliyorum zaten, sizde farklı.Dediğim gibi, ben lafı ortaya söyledim. Zaten 2. çoğul şahış kullandım yazarken.- - - Ekleme - - -Ne kadar zor şart altındaysan Allah onun karşılığını verir zaten. Allah en adilidir. Tutanla tutmayan bir olmadığı gibi, evinde yatanla işinde çalışanın alacağı sevap da bir değil yani.Niyeti "Allah için" oruç tutmak değilse kabul olmaz zaten onun orucu. Allah için oruç tutuyosa, nasıl tuttuğuna bağlı, ya sadece Farz'ın sorumluluğnu atar, ya da onun yanında ekstradan sevap kazanır.
Sana özel demiyorum zaten. Önceden insanlar sakınırdı Ramazan'dayken dışarıda yemeye içmeye. Şimdi takmıyolar bile, lıkır lıkır içiyolar.
O konuyu biliyorum zaten, sizde farklı.
Dediğim gibi, ben lafı ortaya söyledim. Zaten 2. çoğul şahış kullandım yazarken.
- - - Ekleme - - -
Ne kadar zor şart altındaysan Allah onun karşılığını verir zaten. Allah en adilidir.
Tutanla tutmayan bir olmadığı gibi, evinde yatanla işinde çalışanın alacağı sevap da bir değil yani.
Niyeti "Allah için" oruç tutmak değilse kabul olmaz zaten onun orucu.
Allah için oruç tutuyosa, nasıl tuttuğuna bağlı, ya sadece Farz'ın sorumluluğnu atar, ya da onun yanında ekstradan sevap kazanır.