Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Konusunun açılması bile garip olmuş açıkçası. Hem ibadetin şov gibi böyle yapıyorum şöyle yapıyorum denmesi iyi değildir hem de oruç tutup tutmamak kişinin kendi iradesindedir. Farz bir ibadeti yerine getirip getirmemenin ne getireceğini düşünüyordur elbette her birey. Herkes yaptığının karşılığını alacak sonuçta, kimsenin kimseyi yargılamasına gerek yok. Ben 10 yaşımdan beri kaçırmadan tutarım oruç ama sınav zamanı tutmayan ve yanımda su içen arkadaşlarım da oldu. Hiç de sorun etmedim. Sen uyar, doğruyu doğru şekilde anlat, alıp almamak onun elinde. Olay budur. Edit: Tabi bunları yukardaki tartışmalara istinaden yazdım.
Konusunun açılması bile garip olmuş açıkçası. Hem ibadetin şov gibi böyle yapıyorum şöyle yapıyorum denmesi iyi değildir hem de oruç tutup tutmamak kişinin kendi iradesindedir. Farz bir ibadeti yerine getirip getirmemenin ne getireceğini düşünüyordur elbette her birey. Herkes yaptığının karşılığını alacak sonuçta, kimsenin kimseyi yargılamasına gerek yok.
Ben 10 yaşımdan beri kaçırmadan tutarım oruç ama sınav zamanı tutmayan ve yanımda su içen arkadaşlarım da oldu. Hiç de sorun etmedim. Sen uyar, doğruyu doğru şekilde anlat, alıp almamak onun elinde. Olay budur.
Edit: Tabi bunları yukardaki tartışmalara istinaden yazdım.