Bully post: 1397243' Alıntı:Düzenli olarak spora gittiğim için 3 gün oruç tutabildim.
çocuklarduymasın post: 1397248' Alıntı:Hiç kaçırmadım Allaha Şükür
- - - Ekleme - - -
bende futbola gidiyordum bir kez gittim bu ay paf takıma girmiştim en son İnşallah hoca atmaz takımdan 8 antrenman kaçırdım bu ay
- - - Ekleme - - -
o günde tuttum Allaha Şükür
Bully post: 1397259' Alıntı:Helal olsun kardeş valla bu nasıl bir azimdir. Allah kabul etsin..
LeqeND KiLLeR post: 1400160' Alıntı:bugüne kadarda eksiksiz çok şükür. Söylemsi ayıp namazada başladım
inşallah.belki inanmazsınız ama içkiyede bıraktımtakas post: 1400162' Alıntı:çok büyük bi hastalığım yani oruç tutamayacak kadar büyük bi hastalık olmadığı sürece orucumu asla bırakmam
şükür sonuna geldik zaten mübarek ayın kadir gecesini de geçtik ne kaldı şunun şurasına
firesiz gittik
- - - Ekleme - - -
ne ayıbı aga helal olsun yakışan budur inşallah bırakmayız bende ramazanda 5 vakit kılıyorum önceden arada bir kılardım öyle olmazdı inşallah bırakmayız ya
LeqeND KiLLeR post: 1400167' Alıntı:inşallah.belki inanmazsınız ama içkiyede bıraktım
takas post: 1400170' Alıntı:aga ramazanın faziletinden inanılmaz bi şekilde yararlanmışsın helal olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?