Bu Ramazan Kaç Gün Oruç Tuttunuz ?

Düzenli olarak spora gittiğim için 3 gün oruç tutabildim.

Hiç kaçırmadım Allaha Şükür :D

- - - Ekleme - - -

Bully post: 1397243' Alıntı:
Düzenli olarak spora gittiğim için 3 gün oruç tutabildim.

bende futbola gidiyordum bir kez gittim bu ay paf takıma girmiştim en son İnşallah hoca atmaz takımdan 8 antrenman kaçırdım bu ay

- - - Ekleme - - -

o günde tuttum Allaha Şükür

çocuklarduymasın post: 1397248' Alıntı:
Hiç kaçırmadım Allaha Şükür :D

- - - Ekleme - - -

bende futbola gidiyordum bir kez gittim bu ay paf takıma girmiştim en son İnşallah hoca atmaz takımdan 8 antrenman kaçırdım bu ay

- - - Ekleme - - -

o günde tuttum Allaha Şükür

Helal olsun kardeş valla bu nasıl bir azimdir. Allah kabul etsin..

Oruç tutmayanlar eğer çok büyük bir hastalık geçirmediyseniz siz bilirsiniz.Bir de şöyle düşünün yaşlı teyzeler tutarkenküçük çocuklar tutarken siz tutmuyorsunuz.Allah katında bunun hesabını nasıl vereceksiniz :)

2 yıldır hasta oluyordum ve başlarını kaçıyordum. (toplamda 4 ya da 5) Allah'a şükür bu sene hasta olmadım ve tuttum hepsini. Tutmaya da devam edeceğim. :)

çok büyük bi hastalığım yani oruç tutamayacak kadar büyük bi hastalık olmadığı sürece orucumu asla bırakmam
şükür sonuna geldik zaten mübarek ayın kadir gecesini de geçtik ne kaldı şunun şurasına
firesiz gittik :)

- - - Ekleme - - -

LeqeND KiLLeR post: 1400160' Alıntı:
bugüne kadarda eksiksiz çok şükür. Söylemsi ayıp namazada başladım :)

ne ayıbı aga helal olsun yakışan budur inşallah bırakmayız bende ramazanda 5 vakit kılıyorum önceden arada bir kılardım öyle olmazdı inşallah bırakmayız ya :D

takas post: 1400162' Alıntı:
çok büyük bi hastalığım yani oruç tutamayacak kadar büyük bi hastalık olmadığı sürece orucumu asla bırakmam
şükür sonuna geldik zaten mübarek ayın kadir gecesini de geçtik ne kaldı şunun şurasına
firesiz gittik :)

- - - Ekleme - - -

ne ayıbı aga helal olsun yakışan budur inşallah bırakmayız bende ramazanda 5 vakit kılıyorum önceden arada bir kılardım öyle olmazdı inşallah bırakmayız ya :D
inşallah.belki inanmazsınız ama içkiyede bıraktım

LeqeND KiLLeR post: 1400167' Alıntı:
inşallah.belki inanmazsınız ama içkiyede bıraktım

aga ramazanın faziletinden inanılmaz bi şekilde yararlanmışsın helal olsun valla