Bu Kadın Alev Alev Yanıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Okan Bayülgen programına konuk ettiği Hilal Cebeci için bu sözleri söyledi...

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı yatak odası pozlarıyla gündemden düşmeyen Hilal Cebeci, TV 8'de Okan Bayülgen'in canlı yayın konuğu oldu. Twitter paylaşım sitesinde hayranlarına yakıştırdığı 'pampiş' sözü ile adeta bir fenomen haline gelen sanatçı Hilal Cebeci, canlı yayında o resimleri niye paylaştığını açıkladı. Cebeci ve Bayülgen arasında yaşanan ilginç diyaloglar ise programa damgasını vurdu. Hilal Cebeci'nin seksi fotoğraflarını paylaşmasının arkasındaki gerçeği öğrenmek isteyen Bayülgen, Cebeci'yi canlı yayında fena sıkıştırdı. Hilal Cebeci ise kendini savunarak, kendisine haksızlık yapıldığını, kariyeri olan kadınların soyunduklarında herhangi bir problem olmadığını söyledi. 'Bu iş için kariyer çok önemli' diyen Hilal Cebeci, 'Ajda Pekkan'ın altı dolu' dedi. Bu sözleri duyan Bayülgen 'Ne anlamda' dedi ve 'Benim altım dolu mu? Ben açabilir miyim?' diye sordu. Pampiş Hilal'den şu yanıtı aldı; 'Sen çırılçıplak bile soyunsan, tepki almazsın. Kariyer çok önemli.' Hilal Cebeci'nin bu çıkışı karşısında bir hayli şaşırdığı gözlenen Okan Bayülgen: "Bu kadın yalnız ve alev alev yanıyor. Niye bir kadın alev alev yanıyor durup dururken" sözleriyle karşılık verdi. Okan'ın bu açıklamaları karşısında bir hayli neşelendiği gözlenen Hilal Cebeci, 'Evet yanıyorum' karşılığını verdi.

cx25804.jpg
c127596.jpg