"Bu Kızın Öyküsü" Final Yapıyor!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,060
9 farklı genç kadının cesur kararlarını ve değişen hayatlarını konu alan,her hafta farklı bir hikayenin anlatıldığı belgesel serisi "Bu Kızın Öyküsü" final yapıyor.

Blu TV'de yayınlanan belgesel türündeki yapım 2 hafta önce Kanal D'de yayınlanmaya başlamıştı. Toplamda 9 bölüm süren yapım, bir seferde 3 bölüm birleştirilerek yayınlandığı için bu hafta son bölümüyle ekrana gelecek.

"Bu Kızın Öyküsü" Final Bölümüyle Cumartesi Günü Saat 14.00'de Kanal D'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
9 bölüm bile sabredemedi Kanal D işte bu yüzden seyirci izlemiyor.

TV’de izlenebilecek bir proje değil. BLUTV her yapımını Kanal D’ye vermemeli, oraya özel kalsın.

Gereksizdi zaten yayınlanması

Blu TV'de ilk 3 bölüm ücretsizdi, sanmıyorum ama belki ondandır

9 bölüm bile sabredemedi Kanal D işte bu yüzden seyirci izlemiyor.

TV’de izlenebilecek bir proje değil. BLUTV her yapımını Kanal D’ye vermemeli, oraya özel kalsın.

Gereksizdi zaten yayınlanması

Blu TV'de ilk 3 bölüm ücretsizdi, sanmıyorum ama belki ondandır
Eğer bir yanlışım yoksa 9 bölüm 3'er 3'er birleştirilerek yayınlandığı için erken bitiyor, yani reyting yüzünden değil.

Eğer bir yanlışım yoksa 9 bölüm 3'er 3'er birleştirilerek yayınlandığı için erken bitiyor, yani reyting yüzünden değil.
Bölüm sürelerine baktım 40 dakika civarında birleştirme olduğunu sanmam

Bu İzmir'li itfaiyeci kızların hikayesi değil mi?

FOX'da yayınlanacak diyorlardı bi ara "içimizdeki yangın" adıyla meğer Blu TV'de başlamış.

Bu İzmir'li itfaiyeci kızların hikayesi değil mi?

FOX'da yayınlanacak diyorlardı bi ara "içimizdeki yangın" adıyla meğer Blu TV'de başlamış.
Yok bu başka. Elidor ortaklığıyla çekildi, Farklı alanlarda başarılı genç kızların hikayesini konu alıyor.