Bu iddialı diziler tutarsa Kanal D'nin birincilik koltuğu sallanır!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
Star TV, 12 eylül'de başlayacak yeni yayın döneminde izleyicilerin karşısına farklı programlar ve diziler çıkartmak için önemli çalışmalar yaptı.

Kanal D'nin yıllardır süren birinciliğini ele geçirmek için ciddi bir bütçe harcayan Star TV'nin yeni yayın döneminde Cumartesi-Pazar ve Pazartesi günlerindeki kozu Acun Ilıcalı olacak. Bu 3 günde birincilik bekleyen Star TV, haftanın diğer 4 günü ise iddialı 4 diziye güveniyor.

Çarşamba akşamlarını Muhteşem Yüzyıl ile garantiye alan Star TV'nin diğer iddialı dizileri Dila Hanım, Babalar ve Evlatları ile Ağır Roman Yeni Dünya olacak...

Şayet Star TV'nin yeni 3 dizisi tutarsa kanal yıllar sonra Kanal D'yi birincilik koltuğundan etmek için önemli bir avantaj yakalayacak.

Salı akşamları yayınlanan Şampiyonlar Ligi maçlarını da unutmamak lazım...
İşte Star'ın prime time'da ekrana getireceği 3 yeni dizisi:
Babalar ve Evlatları: Yapımcı Boyut Film, yönetmen; Cemal Şan, oyuncular; Serdar Gökhan, Fatma Girik, Ceren Hindistan ve Murat Ünalmış.
Ağır Roman Yeni Dünya: Star Yapım, yönetmen; Metin Balekoğlu, oyuncular; Tamer Tıraşoğlu, Özge Özpirinçci, Murat Daltaban, Onur Saylak, Erkan Bektaş, Begüm Birgören, Sumru Yavrucuk ve Macit Koper.
Dila Hanım: Yapımcı Gold Film, yönetmen Onur Tan, oyuncular; Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Şerif Sezer ve Engin Şenkan.

kanald koltugu saglam gibi

dila hanım cuma ziveyi alsa babalar ve evlatlari 3.cü olsa agır roman iddalı deil ama ilk 10 da olur

kanald armut toplamicak onlarda iddalı geliyor yeni sezonda neler olur görücez pazartesi acun olacagini sölemistim.

Katılıyorum. Aslında ben Totalde Kanal D`nin AB`de Starın zirvede olmasını isterim. İkisi de sevdiğim ve yeni projeler üreten kanallar. İkisi de zirveyi hakediyor