Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (9 Ocak 2015)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,712
Puanı
1,061
thumbnail_1420819837.jpg

Bu hafta vizyona tam 5 yeni film girdi: Bana Masal Anlatma, Çalsın Sazlar, Takip 3: Son Karşılaşma (Taken 3), Yıldız Haritası (Maps to the Stars) ve Beyaz Tanrı (Feher Isten / White God).

HAFTANIN FİLMİ: Bana Masal Anlatma (Yönetmen: Burak Aksak)
Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Bana Masal Anlatma, haftanın en dikkat çekici filmi. Rıza ve Ayperi'nin eğlenceli hikayesini konu alan yapımın başrollerini Fatih Artman ve Hande Doğandemir paylaşıyor. Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Erdal Tosun, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Berat Yenilmez ve Ercan Yazgan gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı yapımda Yılmaz Erdoğan, Gökçe Bahadır, Gürkan Uygun ve Tarık Ünlüoğlu da konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyor. Olumlu eleştiriler alan yapım, 242 salonda gösterimde.

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİ:
Çalsın Sazlar (Yönetmen: Nesli Çölgeçen)
Usta yönetmen Nesli Çölgeçen'in yıllar sonra beyazperdeye geri dönüş yaptığı Çalsın Sazlar da haftanın bir diğer alternatifi. Belçim Bilgin, Caner Cindoruk ve Engin Hepileri'nin başrollerini paylaştığı film, iki yakın dostun meyhanede şarkı söyleyen bir kadına aşık olması ile gelişen olayları anlatıyor. Merakla beklenen yapım, 129 salonda vizyonda.

Takip 3: Son Karşılaşma / Taken 3 (Yönetmen: Olivier Megaton)
Ünlü serinin son filmi olan Takip 3: Son Karşılaşma (Taken 3) da aksiyon severler için iyi bir seçim. Yine Liam Neeson'ın başrolünde olduğu yapımda Forest Whitaker, Famke Janssen ve Maggie Grace de yer alıyor. Emekli ajan Bryan Mills'in maceralarını konu alan aksiyon filmi, 103 salonda gösteriliyor.

Yıldız Haritası / Maps to the Stars (Yönetmen: David Cronenberg)
Usta yönetmen David Cronenberg'in son filmi Yıldız Haritası (Maps to the Stars) da bu hafta vizyona giren bir diğer yapım. Başrollerini Julianne Moore, Mia Wasikowska, Robert Pattinson ve John Cusack'ın paylaştığı yapım, Hollywood dünyasını ilginç bir bakış açısıyla yorumluyor. İlk gösterimini bu yılki Cannes Film Festivali'nde yapan ve Moore'a En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran film, Başka Sinema salonları da dahil olmak üzere 21 salonda vizyona girdi.

Beyaz Tanrı / Feher Isten - White God (Yönetmen: Kornel Mundruczo)
Geçtiğimiz yılın en başarılı filmlerinden biri olan Beyaz Tanrı (Feher Isten / White God) da Başka Sinema yoluyla vizyona girdi. İlginç konusuyla dikkat çeken ve gösterildiği yerlerden genellikle olumlu eleştiriler alan yapımın başrollerii Zsofia Psotta, Sandor Zsoter ve Lili Horvath paylaşıyor. Yapım, 9 salonda gösterimde.

Tek dikkat çeken film BANA MASAL ANLATMA olmuş. :)
Haftaya gitmeyi düşünüyorum filme. :X