Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (23 Ocak 2015)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,712
Puanı
1,061

23 Ocak haftasında vizyona tam 7 yeni film giriyor: Aşk Sana Benzer, Köstebekgiller: Perili Orman, Cesur Tom ve Sihirli Ayna (Tom Little and the Magic Mirror), Çılgın Kamp, Benim Komşum Bir Melek (St. Vincent), Arayış (The Search) ve Neden Tarkovski Olamıyorum....

HAFTANIN FİLMİ: Aşk Sana Benzer (Yönetmen: A. Taner Elhan)
Uzun süredir merakla beklenen Aşk Sana Benzer, sonunda vizyondaki yerini alıyor. Başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in paylaştığı yapım, balıkçılık yapan Ali ile kasabaya yeni gelen Deniz isimli iki gencin aşk hikayesini anlatıyor. Daha şimdiden olumlu eleştiriler almayı başayan filmde Selim Bayraktar ve Yavuz Bingöl gibi isimler de yer alıyor. A. Taner Elhan'ın yönetmenliğini üstlendiği romantik yapım, 284 salonda gösterime girdi.

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİ:
Köstebekgiller: Perili Orman (Yönetmen: Mustafa Kotan)
5 sezon boyunca yayında kalan Köstebekgiller dizisinin sinemaya taşınmış hali olan Köstebekgiller: Perili Orman, haftanın dikkat çeken filmlerinden biri. Eğlenceli bir hikayeyi konu alan filmin oyuncu kadrosunda dizide de rol alan İnci Türkay, Reyhan Asena Keskinci ve Yiğit Ege Yazar'ın yanı sıra Evrim Akın, Ruhi Sarı, Gül Onat, Kayhan Yıldızoğlu gibi isimler de yer alıyor. Filmin yeni köstebek karakterlerini de Nurgül Yeşilçay ve Yekta Kopan seslendiriyor. Yapım, 161 salonda vizyonda.

Cesur Tom ve Sihirli Ayna / Tom Little and the Magic Mirror (Yönetmen: Bruno Lopez & Ernesto Padron Blanco)
Yarıyıl tatilinin gelmesiyle birlikte eğlenceli çocuk filmleri de peş peşe vizyona girmeye başladı. Bunlardan biri olan Cesur Tom ve Sihirli Ayna (Tom Little and the Magic Mirror)'nın gelecek hafta sinemalara uğraması beklenirken, vizyon tarihi bir hafta öne alındı ve film gösterime girdi. Küçük Tom'un başından geçen sürprizli ve eğlenceli olayları anlatan yapımın Türkçe seslendirme kadrosunda ise Keremcem yer alıyor. Animasyon filmi, 99 salonda gösterimde.

Çılgın Kamp (Yönetmen: Aram Gülyüz & Emir Khalilzadeh)
Bu hafta vizyona giren 3. ve son çocuk filmi de Çılgın Kamp. Araları pek de iyi olmayan iki arkadaş grubunun gittikleri kampı azılı suçlulardan kurtarma çabasını konu alan film, küçük izleyiciler bol eğlence vaat ediyor. Aram Gülyüz ve Emir Khalilzadeh'in ortaklaşa yönettiği film, 19 salonda vizyonda.

Benim Komşum Bir Melek / St. Vincent (Yönetmen: Theodore Melfi)
Çektiği kısa filmlerle dikkat çeken ve genellikle yapımcı olarak tanınan Theodore Melfi'nin ilk filmi olan Benim Komşum Bir Melek (St. Vincent) de bu haftanın yenileri arasında. Küçük bir çocuk ve yaşlı bir adamın sıradışı ilişkisini anlatan filmin başrollerinde Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts ve küçük oyuncu Jaeden Lieberher yer alıyor. Altın Küre ödüllerinde Komedi/Müzikal dallarında 2 adaylık alan ve Watts'a da SAG'de sürpriz bir adaylık kazandıran komedi filmi, 17 salonda vizyonda.

Arayış / The Search (Yönetmen: Michel Hazanavicius)
84. Akademi Ödülleri'nde En İyi Film dahil 5 ödül alan Artist (The Artist) filmi ile tanınan Michel Hazanavicius'un üçüncü filmi olan Arayış (The Search), sonunda vizyona girdi. 67. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan yapım, 2. Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Berenice Bejo ve Annette Bening'in başrolleri paylaştığı yapım, Başka Sinema salonları dahil olmak üzere 11 salonda gösterimde.

Neden Tarkovski Olamıyorum... (Yönetmen: Murat Düzgünoğlu)
Bu yıl düzenlenen Altın Portakal'da da yarışan Neden Tarkovski Olamıyorum..., bu hafta vizyona giren son film. Bahadır isimli bir adamın hikayesini konu alan yapım, Murat Düzgünoğlu'nun imzasını taşıyor. Tansu Biçer, Esra Kızıldoğan, Menderes Samancılar, Vuslat Saraçoğlu, Tülay Bursa, Sacide Taşaner gibi isimlerin yer aldığı yapım, ilginç konusuyla da dikkat çekiyor. Film, Başka Sinema salonları dahil olmak üzere 10 salonda gösterimde.

@Nisa ve @Çiğdem- üzülerek söylüyorum ki ask sana benzeri begenmedim

Yani begendim ama beklentilerim daha yüksekti baya sacma sahneler vardi konusu acilinca ayrintili yorum yapacağım @berkann @OzaN konusunu acarmisiniz

The Search yılın en merak ettiğim filmlerinden biri, izlemek isterdim ama şu sıra sinemaya gitmem mümkün değil...

Arayış'ı merak ettim. Berenice'yi sevmemiştim ama 1-2 forosuna baktım filmin ve ilgimi çekti.

Bazı filmler hayal kırıklığı neyse diğerlerinide nete düşünce izleriz )))

Aşk Sana Benzer filmine gideceğim haftaya.