Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (20 Mart 2015)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,812
Reaksiyon puanı
63,260
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
thumbnail_1426878344.jpg

Bu hafta vizyona 7 yeni film girdi: Son Mektup, Kocan Kadar Konuş, Kuralsız (Insurgent), The Gunman, Fokus (Focus), İkinci Bir Şans (En Chance Til) ve Pasolini.

HAFTANIN FİLMİ: Kocan Kadar Konuş (Yönetmen: Kıvanç Baruönü)
Başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı Kocan Kadar Konuş, bu haftanın en dikkat çeken filmlerinden biri. Uzun süredir merakla beklenen yapım, Şebnem Burcuoğlu'nun aynı adlı romanından beyazperdeye taşındı. Kendine bir kısmet arayan Efsun'un lise aşkı Sinan ile karşılaşması ile gelişen olayları anlatan yapım, 274 salonda gösterime girdi.

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİ:
Son Mektup (Yönetmen: Özhan Eren)
Bu haftanın bir diğer dikkat çekici yapımı olan Son Mektup, Çanakkale Savaşı'na askeri havacılık penceresinden bakıyor. Başrollerini Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Hüseyin Avni Danyal ve Bülent Şakrak'ın paylaştığı film, gişede de büyük bir ilgi gördü. 18 Mart'a özel olarak Çarşamba gün vizyona giren yapım, 278 salonda vizyonda.

Kuralsız / Insurgent (Yönetmen: Robert Schwentke)
Geçtiğimiz yıl vizyona giren Uyumsuz (Divergent) filminin devamı olan Kuralsız (Insurgent) da genç izleyicilerini bekliyor. Tris isimli genç bir kızın yolculuğunu perdeye taşıyan yapımın oyuncu kadrosunda Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Miles Teller ve Jai Courtney gibi genç yeteneklerin yanı sıra Octavia Spencer, Naomi Watts, Daniel Dae Kim ve Kate Winslet gibi tanınan isimler de yer alıyor. Aksiyon-macera filmi, 180 salonda gösterimde.

The Gunman (Yönetmen: Pierre Morel)
Aksiyon sevenleri tatmin edecek olan The Gunman'in başrollerini ünlü oyuncular Sean Penn, Javier Bardem, Idris Elba ve Ray Winstone paylaşıyor. Jim Terrier isimli bir eski ajanın aksiyon dolu macerasını konu alıyor. Yapım, 73 salonda gösterimde.

Fokus / Focus (Yönetmen: Glenn Ficarra & John Requa)
Haftanın bir diğer aksiyon alternatifi olan Fokus (Focus)'un başrollerini Will Smith ve Margot Robbie paylaşıyor. Glenn Ficarra ve John Requa'nın yönetmenlik koltuğuna oturduğu yapım, deneyimli dolandırıcı Nicky ile bu konuda acemi olan Jess isimli bir kadının aşk ile harmanlanmış maceralarını konu alıyor. Film, 57 salonda vizyonda.

İkinci Bir Şans / En Chance Til (Yönetmen: Susanne Bier)
En son "Serena" filmleriyle sinemalara uğrayan Susanne Bier'in son filmi olan İkinci Bir Şans (En Chance Til), Andreas ve Simon isimli iki dedektifin gerilim dolu hikayesini konu alıyor. Başrollerini Nikolaj Coster-Waldau ve Ulrich Thomsen'in paylaştığı yapım, 8 salonda gösterimde.

Pasolini (Yönetmen: Abel Ferrara)
Başrolünde Willem Dafoe'nin yer aldığı Pasolini'yi emektar isim Abel Ferrara yönetiyor. 1975 yılında hayatını kaybeden usta yönetmen Pier Paolo Pasolini'nin son günlerini ve ardında şüphe yaratan ölümünü konu alan film, sadece 6 salonda vizyona girdi.
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,170
Reaksiyon puanı
45,877
Puanı
1,061
Konum
Ankara
BKM Film'in filmleri gerçekten çok güzel oluyor. :)

Eminimki Kocan Kadar Konuş filmide çok iyi olmuştur. Fragmanları çok iyiydi, Nisan ayından sonra boşum bol bol sinemaya gitmeyi düşünüyorum. :D Bu filmide düşünüyorum tabiki.

Son Mektup filmi çarşamba günü girdi vizyona. Bazıları çok beğenirken, bazıları beğenmemiş. Ben beğenirim diye düşünüyorum. Bu filmede gitmeyi planlıyorum. :X