Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (19 Ocak 2024)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,951
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Karnelerin dağıtılmasıyla birlikte sinemaları tatil coşkusunun sardığı haftada 3'ü yerli, 2'si yabancı olmak üzere 5 yeni film vizyona giriyor.

2016555-63799830.png

Lohusa
  • Yönetmen: Kıvanç Baruönü
  • Senaryo: Gupse Özay
  • Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan, Su Şanad, Elif Nur Kerkük, Birsen Dürülü, Servet Pandur, Feri Baycu Güler, Alper Baytekin, Cihan Albayrak, Zerrin Nişancı, Ceren Morova Özer, Kahraman Sivri, Feriha Eyüboğlu
  • Konu: Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşacakları günü heyecanla bekleyen evli bir çiftir. Hamileliği boyunca doğumdan sonra onu bekleyen hayatla ilgili söylenenleri umursamayan Burcu, lohusa depresyonuna girmeyeceğine emindir. Ancak doğumun ardından bebeğiyle tek başına ilgilenmesi, uykusuzluk, hormonlarının değişmesi onun bambaşka gerçeklerle yüzleşmesine ve kendisini birbirinden komik olayların içerisinde bulmasına neden olur. Bu süreci en iyi şekilde yönetmeye çalışan Burcu, lohusa döneminin üstesinden gelmeyi başarabilecek midir?

kardes-takimi-ddd-vxkz.jpg

Kardeş Takımı
  • Yönetmen: Mustafa Kotan
  • Senaryo: Elif Dede & Meriç Aydın
  • Oyuncular: Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel, Melis İşiten, Mert Denizmen, Gülhan Tekin, Alper Baytekin, Yekta Kopan (ses)
  • Konu: Sıradan bir okul sabahına uyandığını zanneden 4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz; anne babalarının aslında birer gizli ajan olduklarını öğrenirler. Anne babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır. TeknoStar, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir Kardeş Takımı’na dönüşeceklerdir.

afacanlar-kampta-47-hvip_cover.jpg

Afacanlar Kampta

  • Yönetmen: Enes Ateş
  • Senaryo: Enes Ateş, Oğuz Ayaz & Hande Can Polat
  • Oyuncular: Berat Efe Parlar, Bülent Polat, Ebrar Alya Demirbilek, İrem Tokat, Talha Tosun, Rastin Paknahad, Burak Kut, Gürgen Öz, Yaşar Üzer, Caner Çeleksiz, Cihangir Şeşen
  • Konu: Babasının çalıştığı AVM’yi hırsızlardan kurtarmış olan Emirhan büyümüş, o günlerde tattığı dostluk ve macera ruhunun yerini büyümenin getirdiği hayat rutini ve sorumluluklar almıştır. Dedesi Saffet’in şehir dışında işlettiği çocuk kampında çalışmak için geldiği o yaz, hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Kampın daha ilk gününde tanıştığı, orada yaz tatilini geçirmeye gelmiş 25 çocuk arasında öne çıkan Arda, Esila ve Ömer, Emirhan’a kendi maceracı hallerini hatırlatır. Kampın bulunduğu beldenin muhtarı Nuri, kamp çocuklarına yemek servisi yaparken, muhtarın kızı Sedef ise kısa sürede çocuklarla kaynaşmayı başarır. Bir gün beldeye camping için gelen Amerikalı belgesel ekibinin ilgisini kampın içindeki botanik alanı çeker. Yönetici Saffet dede şaibeli bir şekilde ayağını kırıp hastaneye düşünce kampın tüm sorumluluğu Emirhan ve kamp çocuklarına kalır. Kısa sürede belgeselcilerin özel bir bitki olan Zinya çiçeğini çalmaya gelen ajanlar olduğu anlaşılacak ve iki taraf arasında bir macera başlayacaktır.

Migration-Movie-Review.jpg.webp

Ördeklerin Göçü (Migration)
  • Yönetmen: Benjamin Renner
  • Senaryo: Mike White
  • Seslendirenler (Türkçe): Mert Aydın, Burcu Başaran, Özgür Özdural, Ebru Çapraz, Bedia Ener, Arda Kavaklıoğlu, Duru Atlıhan, Serhat Güray, Defne Lal Akça, Sinan Divrik, Atakan Arısoy, Didem Atlıhan
  • Konu: Yeşilbaş ailesi biraz tekdüzedir. Baba Mack, ailesini güvende tutmak için New England göleti üzerinde sonsuza dek kanat çırpmaktan memnundur. Anne Page, bir şeyleri değiştirmek ve özellikle genç oğulları Dax ile yavru kızları Gwen’e tüm dünyayı göstermek ister. Göçmen bir ördek ailesinin uzak diyarların heyecanlı hikayeleriyle göletlerine inmesinden sonra Pam, Mack’i New York üzerinden tropikal Jamaika’ya gidecekleri bir aile yolculuğuna çıkmaya ikna eder. Yeşilbaşlar kış için güneye doğru yol alırken sağlam planları kısa sürede ters gider. Deneyimleri; ufuklarını genişletmeleri, kendilerini yeni arkadaşlara açmaları ve düşündüklerinin çok ötesini başarmaları için ilham verirken kendileri ve birbirleri hakkında hayallerindekilerin çok ötesini öğrenmelerini sağlayacaktır.

0210761.jpg

Hayvan Krallığı (The Animal Kingdom / La Regne Animal)
  • Yönetmen: Thomas Cailley
  • Senaryo: Thomas Cailley & Pauline Munier
  • Oyuncular: Romain Duris, Paul Kircher, Adèle Exarchopoulos, Tom Mercier, Billie Blain, Xavier Aubert
  • Konu: Dünya, insanları yavaş yavaş hayvanlara dönüştüren anlaşılmayan bir mutasyonun etkisi altındadır. Yetkililer yaratıklara dönüşen insanları yakalasa bir kısmı kaçmayı başarır. François'in karısı da mutasyonun etkisiyle hayvana dönüşmüştür. Yaşadıkları trajedinin ardından François, oğlu ile birlikte ormana kaçan karısının peşine düşer.
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,951
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Lohusa'yı merak ediyorum fırsat bulunca izleyeceğim. Kolpaçino'dan daha yüksek bir gişe yapar umarım.