Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (19 Nisan 2013)

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Selam filmi hala sinema salonlarında rüzgar estirirken yeni filmler vizyona girmeye devam ediyor.

Bu hafta tam sekiz yeni film salonlarda boy göstermeye başladı işte o filmler ;

Kayıp Balık Nemo bu hafta en fazla salonda gösterime giren film oldu. Animasyon filmi olduğu için yüksek bütçeli olmuyor bu tarz filmler. İyi bir izlenme oranına erişirse hem salon sahiplerine hemde yapımcısına çok para kazandıracaktır. Az izlense bile masraflarını yinede karşılayacaktır.

Cesur Balık 2 bu hafta vizyona giren bir başka animasyon filmi oldu. Salon sayısı sa aynı Kayıp Balık Nemo gibi oldukça iyi. Son haftalarda bu kadar animasyon filmlerinin vizyona girmesi dikkat çekiyor. Büyük ihtimalle Eylül'e kadar bu şekilde devam edecektir.

Korku sevenler için Teksas Katliamı filmi iyi bir alternatif olacaktır.Üstelik üç boyutlu.

Aksiyon sevenler için ise Geçit Yok ve Suç Ortağı filmleri alternatif olacaktır.

Drama sevenler ise bu hafta biraz zorlanacaklar. Çünkü bu hafta vizyona giren iki drama filmi Yabancı ve Bahar İsyancıdır filmleri çok az sayıda salonda vizyona girdi. Maalesef herkes bu filmleri izleme fırsatı bulamayacak.

İşte bu hafta vizyona giren filmler;

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Filmin adı;[/TD]
[TD]Türü;[/TD]
[TD]Salon sayısı;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayıp Balık Nemo[/TD]
[TD]3 Boyutlu , Çizgi film[/TD]
[TD]159[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cesur Balık 2[/TD]
[TD]Çizgifilm[/TD]
[TD]158[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Teksas Katliamı[/TD]
[TD]Korku , 3 Boyutlu[/TD]
[TD]90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Geçit Yok[/TD]
[TD]Aksiyon[/TD]
[TD]72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kötü Ruh[/TD]
[TD]Korku[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suç Ortağı[/TD]
[TD]Aksiyon[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yabancı[/TD]
[TD]Dram[/TD]
[TD]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bahar İsyancıdır[/TD]
[TD]Dram[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İddialı bir film yok gibi.

kötü ruhu merak ediyorum....bizim şehirde galiba tek sinemada gösteriliyor....1981 yapımı kült filmin yeniden çevrimi...gidebilirim yarın bu filmi....kayıpbalık en iyi gişe yapan film olur....bide merak ettim ..bu yazdıkların salon sayısı mı yoksa kopya sayısı mı....bence kopya sayısı gibi duruyor...[v]

- - - Ekleme - - -

Teksas Katliamı bu filmler arasında en çok izlenilen olur.
beni etiketlemeyi unutmuşun...benim mesaj piyangodan çıkmış gibi odu artık.....hayret bi şey diyorummmmmmmm...sessizliğimi koruyorum...s..a.