Bu Hafta Vizyona Giren Filmler | 13 Şubat 2015

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,712
Puanı
1,061
thumbnail_1423844698.jpg

Bu hafta vizyona 8 yeni film girdi: Kod Adı: K.O.Z., Grinin Elli Tonu (Fifty Shades on Grey), Katran (The Tragedy), Yav He He, Unutma Beni (Still Alice), Seni Seviyorum Rio (Rio, Eu Te Amo), Netekim Karakolu ve İçimdeki Balık.

HAFTANIN FİLMİ:
Unutma Beni / Still Alice (Yönetmenler: Richard Glatzer & Wash Westmoreland)
Ödül sezonunun en dikkat çekici filmlerinden biri olan Unutma Beni (Still Alice), aynı zamanda haftanın da en iyi yapımı. Başrolündeki Julianne Moore'a Oscar adaylığı, Altın Küre, SAG ve BAFTA ödülleri getiren yapım, Alzheimer hastalığına yakalanan bir akademisyenin yaşadıklarını konu alıyor. İlk gösterimini Toronto Film Festivali'nde yapan film, Başka Sinema güvencesiyle 31 salonda vizyonda.

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİ:
Kod Adı: K.O.Z. (Yönetmen: Cemal Çimen)
Haftanın öne çıkan filmlerinden biri de Kod Adı: K.O.Z. Başrollerini Cem Kurtoğlu, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Hakan Ural ve Yılmaz Gruda gibi isimlerin paylaştığı yapım, eskinin başbakanı, şimdinin cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmaya çalışan bir suikast girişimini konu alıyor. Cemal Çimen'in yönetmenliğini üstlendiği film, 287 salonda gösterimde.

Grinin Elli Tonu / Fifty Shades on Grey (Yönetmen: Sam Taylor-Johnson)
E.L. James'in aynı adlı çok satan romanından beyazperdeye taşınan Grinin Elli Tonu (Fifty Shades on Grey), yaklaşmakta olan Sevgililer Günü için iyi bir alternatif. Jamie Dornan ve Dakota Johnson'ın başrollerini paylaştığı yapım, zengin bir adam olan Christian Grey ve genç kız Ana'nın tutkulu aşk hikayesini anlatıyor. Sam Taylor-Johnson'ın yönettiği yapım, 200 salonda gösterime girdi.

Katran / The Tragedy (Yönetmen: Ersen Denk)
Başrolünde Wilma Elles'in yer aldığı Katran (The Tragedy), korku filmi sevenler için uygun bir seçenek. Elles'e Yağmur Tanrısevsin, Cihan Toraman ve Ayşen Batıgün'ün eşlik ettiği yapım, tehlikeli ve gizemli bir eve taşınan ailenin korku dolu hikayesini konu alıyor. Yapım, 49 salonda vizyonda.

Yav He He (Yönetmen: Volkan Özgümüş)
Sosyal medyada videolarıyla dikkat çeken Yav He He'nin başrollerini Sabahattin Yakut ve Yücel Gökçek paylaşıyor. Doğu Anadolu'nun Cırtik köyünde yaşayan iki adamın hikayesini konu alan yapımda usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu da yer alıyor. Film, 46 salonda gösterimde.

Seni Seviyorum Rio / Rio, Eu Te Amo (Yönetmenler: Fernando Meirelles, Paolo Sorrentino, Jose Padilha, Guillermo Ariaga, Nadine Labaki, Cesar Charlone, Stephan Elliott, Vicent Amorim, Carlos Saldanha, Im Sang-soo & Andrucha Waddington)
"Seni Seviyorum..." isimli serinin Seni Seviyorum Paris (Paris, Je Taime) ve Seni Seviyorum New York (New York, I Love You)'dan sonraki üçüncü halkası olan Seni Seviyorum Rio (Rio, Eu Te Amo). 10 yönetmen tarafından çekilen 11 kısa filmden oluşan yapımda Ryan Kwanten, Emily Mortimer, Vincent Cassel gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Yapım, 22 salonda vizyonda.

Ve diğerleri...
Haftanın bir diğer komedi filmi olan Netekim Karakolu'nun yönetmenlik koltuğunda Yasin Korkmaz oturuyor. İlginç bir hikayesi konu edinen yapım, 18 salonda vizyonda. Gösterildiği festivallerde büyük ilgi gören İçimdeki Balık'ın başrollerini ise Deniz Celiloğlu ve Deniz Özdoğan paylaşıyor. Film, sadece 1 salonda gösterime girdi.

Kod Adı: K.O.Z. (Yönetmen: Cemal Çimen)
Haftanın öne çıkan filmlerinden biri de Kod Adı: K.O.Z. Başrollerini Cem Kurtoğlu, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Hakan Ural ve Yılmaz Gruda gibi isimlerin paylaştığı yapım, eskinin başbakanı, şimdinin cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmaya çalışan bir suikast girişimini konu alıyor. Cemal Çimen'in yönetmenliğini üstlendiği film, 287 salonda gösterimde.

kaçmazzzzzzzzzzz

Grinin Elli Tonu merakla bekleniyor ben tarafından ama sinemada izleyemeyeceğim galiba.:F

Hiçbir film ilgimi çekmedi açıkçası.

"Kod Adı: K.O.Z" diye diye bir film yapmışlar. Cemaat'in maskesini düşüreceklermiş. Tamam ama neden 11 yıl beraber yürüdüğünüzü anlatmıyorsunuz?

Hiçbir film ilgimi çekmedi açıkçası.

"Kod Adı: K.O.Z" diye diye bir film yapmışlar. Cemaat'in maskesini düşüreceklermiş. Tamam ama neden 11 yıl beraber yürüdüğünüzü anlatmıyorsunuz?
Şimdide siz onlarla yuruyorsunuz 11 yillik ettiğiniz kelamlara ne oldu hayırdır ?